Scurt pentru o cauză

1 Flares 1 Flares ×

MG_7518_pp-copy
În ultimele săptămâni, mai multe femei – printre care Roxana Radu, Anca Bundaru, Corina Georgescu şi Tara Duveanu – s-au tuns scurt pentru o cauză umanitară. Un misterios domn G. le-a dat fiecăreia 2000 de euro pentru a fi donați unei cauze nobile.

Mi-a plăcut “campania” pentru se mulează perfect pe o idee care îmi este foarte dragă: mai întâi trebuie să schimbi ceva la tine însuți pentru a putea încerca apoi să schimbi ceva în jurul tău.

Discret, elegant, tăcut, peste 40 de ani, foarte ocupat. E tot ceea ce ştim despre domnul G, anonimul care a convins nouă femei să se tundă aproape la chelie. A donat fiecăreia câte 2.000 de euro, iar banii au ajuns mai departe la suferinzi şi la bolnavi.

“Să mă tund zero, să nu mă tund zero? M-aş tunde doar dacă îmi cumpără careva părul, să donez banii unei cauze”, lansa o idee tânăra Roxana Radu pe blogul ei, în iunie.

Citeşte restul articolului în Gandul

Foto: Victor Vido

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

4 thoughts on “Scurt pentru o cauză

  1. Pingback: Scurt pentru o cauză | Șmen.ro

  2. Anca

    @roman in Spania – De ce este mai important motivul pentru care dl. G a decis sa doneze prin noi niste bani decat fapta in sine? Crede-ma, dl. G este un om foarte ok.

    Nu sunt convinsa ca ai inteles ce inseamna scurt pentru o cauza. 🙂

    Reply
  3. Pingback: Oameni nobili, idei nobile | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *