Saturday night – blog meeting

0 Flares 0 Flares ×

E deja o tradiţie că sâmbătă seară, undeva şi cumva, câţiva bloggeri să se adune mai mult decât totuşi.

metrou.jpg

Ne-am strâns in Offside Pub (ideea Andreei) pe la 19:00 (ideea masculilor) și au venit următorii: Andreea, Bobby, Jen, Alex, Jolly, Radu, Catalin, Bogdan, Mihai, Radu (fără blog), Sânziana (nu va avea blog) și alți câțiva bloggeri ale căror nume le-am uitat și pe care, cu această ocazie, îi injur din toată inima.
S-au facut pentru posteritate și câteva poze individuale și foarte extraordinar de personale.

Radu (non-blog)
softdejay.jpg

Mihai
ionica.JPG 

subsemnatul

good02.JPG

S-a băut bere la metru, iar unii mai înstăriți au și mâncat. S-au discutat chestiuni administrative, chestiuni culturale, iar unii dintre noi, cei mai maturi, au profitat de ocazie pentru a face poze.

Fast-forward Fight Club:Things you own end up owning youmix-gadget.jpg

Lângă noi s-a nimerit să stea un englez la vreo 45 de ani. Era sociabil şi avea ochii naivi, dar cei mai răi dintre noi l-au catalogat drept homosexual, looser şi “ce caută el într-un bar din lumea a treia dacă nu sex ieftin?”
Cei care au dorit au discutat totuși cu el fără riscul unor leziuni anale, slavă Domnului.

Am aflat că şi-a făcut un obicei din a călători într-un nou oraş la fiecare două luni. Un fel de căutare spirituală, new places, new people. Încearcă să trăiască clipa. I-am spus că schimbarea locului geografic nu presupune o îmbogăţire spirituală. M-a aprobat. Newton, Platon, Kant și alții n-au călătorit mult, însă aveau nişte minţi extraordinare.
“But nowadays, we have the possibility…”

În mod evident, l-am întrebat ce crede despre români şi n-am aflat nimic nou.
Bile negre: avem o tendinţa culturală to rob the tourists, calitatea serviciilor este deplorabilă. Bile albe: suntem ospitalieri şi cam atât.
Referitor la prima bilă neagră i-am spus că suspiciunea lui are drept reacţie suspiciunea noastră vizavi de suspiciunea lui şi se creează un cerc vicios, însă nu cred că am fost convingător.
În rest, se simţea mândru că este englez, s-a plâns de fapt că Anglia plăteşte cele mai mari taxe pe cap de locuitor către UE şi am uitat ce-a mai spus, căci revenind, am căzut în lumea bloggerilor cei răi cu “ia mai da-l în pula mea de străin”.

Apoi, după un mic periplu, am ajuns în Fire unde era plin, iar atmosfera părea promiţătoare.

fire1.JPG
Pe scurt, într-o singură frază, s-a dansat.
jen final.JPG

s-a dansat aici
dans02.JPG

s-a dansat acolo
jolly.JPG

s-a meditat
radu meditation.JPGs-au facut poze artistice in genul aceasta:
Mandala
Poza01

Eco-monetarism (a ieșit mai slabă decât mă așteptam)
card scrumiera.JPG

si, spre dimineață, ne-am cam întins pe bănci; Radu în prim plan
pe banca.jpgÎncepuseră să circule tramvaiele când s-a spart gaşcă şi ne-am despărţit în promiţându-ne în lacrimi de iubire emoţionante întâlniri viitoare. Aici se termină cronică de sâmbătă, vă mulţumim că aţi fost alături de noi, bine pa şi tot tacâmul! A fost frumos, nu-i aşa?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Saturday night – blog meeting

 1. Adrian Ciubotaru Post author

  iar in Fire s-au baut trei lazi de bere. Alex, stai bre linistit, ai iesit bine in poza de aici; oricum mai rau decat in poza de la profilul tau nu se poate, deci e ok:P

  Reply
 2. No_One

  Pe la 05:15, cu putin timp inainte de a se pleca acasa, s-au mai baut 3 sticle de vodka PET. Alex a zis ca el nu bea porcarie din aia si a luat niste rom (vampiritsa).
  Avand in vedere halul in care s-a putut bea, eu zic ca toata lumea a iesit foooarte bine. In poza.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *