Revenind

0 Flares 0 Flares ×

Am avut putin timp liber, putin chef de scris si putine lucruri de spus. Astfel s-ar justifica absenta de articole noi aici. Acum simt totusi nevoia sa povestesc ce s-a mai intamplat ( uneori ma vad pe mine peste cativa ani recitindu-ma si amintindu-mi de anumite intamplari doar prin simplul fapt ca sunt mentionate aici).

Joia trecuta am fost la o bere interesanta la Green Hours cu Radu, Catalin, Eugen, Costin si Adrian Cristea (ce se mai aude de netoo?). S-au discutat lucruri destul de secrete pentru a fi mentionate aici.

Vineri a fost prima zi din Street Delivery, evident bloggeri, bataie cu apa, free hugs, iesire la bere. De doua luni in fiecare vineri seara de la 23:00 ies la fotbal cu baietii de la firma unde lucrez (o idee foarte inspirata de team building). La fel am facut si-n aceasta vineri.

Sambata seara, la Motoare, bloggeri, meci, cunoscut pe Mihaela, revazut cu Dana.

Duminica a avut loc Schimbul de carti – editia a treia (aici si aici). Evenimentul a avut loc chiar in strada, am avut niste scaune pe care mai degraba s-au intins niste carti decat niste oameni. Idee buna, entuziasm mult, carti si mai multe, am pus mana pe o carte buna (mersi Diana), am eliberat altele, l-am cunoscut pe Cezar Paul-Badescu – un tip foarte de treaba si deschis, in genere, ne-am simtit bine. Urmatoare editie va fi undeva in natura, la iarba… verde si spercam ca va avea loc cat de curand (doua saptamani?)
Am facut si cateva poze:
017.jpg

025.jpg

035.jpg

045.jpg

Marti, am fost pe la emisiune la Bobby unde l-am cunoscut pe Bogdan Gavrila.

Gata. Acestea au fost faptele, dincolo de ele s-a decantat ceva despre care voi scrie zilele urmatoare. Vineri se va intampla ceva, voi scrie maine.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *