Reduceri la ZorileStore.ro

4 Flares 4 Flares ×

Dacă în anii trecuți eram obișnuiți cu scumpirile în prag de sărbători, acum situația s-a schimbat. Din ce în ce mai mulți comercianți au adoptat ideea de Black Friday, o vinerea neagră a cumpărăturilor în care se fac reduceri consistente pentru cei interesați să achiziționeze produse în acest interval.

Anul acesta, Zorile Store, un magazin online ce comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, participă la Black Friday și va oferi reduceri de pana la 60% la toate articolele de pe site. Black Friday la Zorile Store va fi un eveniment care se va întinde pe parcursul întregului weekend, iar ofertele vor fi lansate pe 23.11.2012, ora 00:00, și se vor închide pe 25.11.2012, orele 23.59.

Cu această ocazie, site-ul își va schimba aspectul pentru câteva zile și articolele vor beneficia de o vizualizare la 360 de grade, sistem folosit în premieră în România ce va permite clienților să își facă o idee mai bună despre felul în care arată articolul.

Frunzărind articole de la branduri precum Puma, Lotto, Lacoste sau Le Coq Sportif, mi-am deja făcut o listă de cumpărături ce cuprinde o pereche de ghete și – pasiunea mea – câteva tricouri polo.

4 Flares Twitter 0 Facebook 4 4 Flares ×

3 thoughts on “Reduceri la ZorileStore.ro

 1. Simona

  Pentru femei au haine cam ciudate. Pentru barbati sunt ceva mai ok.

  Black friday este un concept preluat din SUA, asa cum am preluat si Halloween si Valentine’s day samd.
  Se bat retailerii in oferte cu aceasta ocazie.
  Oricum, e bine sa stim de cat mai multe astfel de oferte.

  Eu de exemplu astept o oferta buna de laptop de ceva vreme. Poate apuc acum.

  Reply
 2. Marcel

  Am cumparat si eu o pereche de adidasi de pe acest site dar nu in ziua de blackfriday.. cred ca sunt unii dintre cei mai seriosi in acest domeniu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *