Prostie contemporană

0 Flares 0 Flares ×

După ce Madonna a scris o carte pentru copii, o jurnalistă o intreabă:
– What moral right do you have, after doing sex, to write a children’s book?
[link]

Stu Bykofsky este un editorialist la Philadelphia Daily News care a sugerat într-un articol următoarea idee:
– To save America, we need another 9/11.
[link]

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Prostie contemporană

 1. jez

  am vazut si eu acum o luna pasajul ala de interviu cu Madonna alte fragmente din interviuri. E foarte bitchy si increzuta (uneori pe buna dreptate, caci i se pun intrebari tampite) si cred ca s-a asigurat ca reportera respectiva va plati cu varf si indesat indrazneala de a o intreba asa ceva.
  Una peste alta sunt de acord cu ea ca poate sa scrie despre ce vrea oricand vrea si nu a fost atat de imorala incat sa nu aiba dreptul sa scrie o carte de povesti. Oricum copilul nu intreaba “Mami, cine este Madonna?” si i se raspunde “E, mami, o curva care se vrea acum sfanta”.

  a dat-o insa in bara rau cand a inceput sa se explice, sa arate transformarea si evolutia ei, confirmand ca macar in proportie de 50% totul a fost doar o tactica de imbunatatire a imaginii. stai si te intrebi daca ea chiar a scris cartea…

  Reply
 2. camelia

  Hei, cred ca putea sa dea un raspuns si mai bun:

  I believe that discussing children after having sex is a normal route, unless you did it with a condom. Don’t you? It’s the normal cycle of life. Sex, then children. 😀

  Reply
 3. ddunia

  Prea putin conteaza ce a raspuns Madonna, cum sa pui asemenea intrebare? Nu k as compara cartea domnitei Madonna cu opera lui Bayron, Weininger, Wilde, Rimbaud etc, dar oamenii astia n-ar mai fi avut dreptul sa scrie din cauza diferitelor lor defecte mai mult sau mai putin morale?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *