Călătorie prin Neamț

0 Flares 0 Flares ×

Conceptul Prin Orașul Meu a devenit o tradiție în România după ce marile orașe l-au adoptat și implementat din 2010 până în prezent în București, Timișoara, Cluj, Sibiu și Brasov. Pornind de la aceste inițiative locale, câteva dintre cele mai mari branduri din România au preluat ideea și au transformat-o într-un concept național numit Redescoperă România. Campania a însumat sute de locuri vizitate, mii de articole scrise, zeci de mii de fotografii publicate. Principalul canal de comunicare a fost Social Media – blogurile și rețelele sociale, fiind cele mai eficiente metode de a răspândi veștile.

Acum a sosit rândul municipiului Piatra Neamț sa aducă acest concept, gratie inițiativei celor doi bloggeri nemțeni Alex Filip și Toma Nicolau. De data aceasta organizatorii și-au propus să dezvolte ideea și să pregateasca nu doar un tur al orașului, ci și al întregului județ deoarece tot ținutul Neamțului este un adevarat mozaic de atracții naturale și culturale care merită vizitat.

#priNeamt este un eveniment care va avea loc imediat după ce conferința de Marketing Online in Turism se va incheia – pe 15 și 16 septembrie 2012. Evenimentul își propune să promoveze valorile turistice ale județului la nivel national, prin includerea obiectivelor zonei într-un tur ghidat, special creat pentru o delegație formată din bloggeri influenți, oameni de media, fotografi și cameramani profesioniști.

Am încheiat citatul.

Prin Neamț este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamțConsiliul Județean NeamțCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc și Autonom.

Lista foarte lungă cu bloggerii participanți o găsiți aici, iar hashtagul oficial este #prineamt.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Călătorie prin Neamț

 1. nebuloasa

  Io as vrea doar sa mentionez ca RR nu a pornit de la aceste initiative locale. Intre “Prin Bucurestiul meu” (idee a Corinei Georgescu, pe care multa lume uita sa o mentioneze ca initiatoare) si prima excursie Redescopera din 2012 au fost doar cateva zile distanta (10, daca nu ma insel). Ori ma indoiesc ca o companie atat de mare ca Petrom-ul a putut implementa o idee de felul asta doar in cateva zile.
  Cele doua initiative se completeaza, ce-i drept. Dar sa nu le amestecam, ca nu-i corect pentru nimeni 🙂

  Reply
 2. Pingback: Weekendul acesta o iau prin Neamt

 3. Pingback: Weekendul acesta plec #priNeamt « Pyuric.ro

 4. Pingback: Bula lui Toma #16 -#priNeamţ -Mulţumiri şi impresii - Despre noi si lucrurile care conteaza -

 5. Pingback: Tot acasa priNeamt e mai bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.