Primele audioghiduri din România pe două roți

0 Flares 0 Flares ×

Sunt ferm convins că, peste ani, vom fi recunoscători acelora care s-au zbătut pe lângă autorități și companii pentru promovarea mersului pe bicicletă, pentru pistele aferente, pentru introducerea colectării selective, pentru înmulțirea mașinilor hibride și electrice și așa mai departe.

Aduc vorba de momente-cheie pentru că și Orașul pe bicicletă – un proiect drag la care am participat – a lansat săptămâna trecută o premieră în această tradiție a bunului simț când este vorba de binele comunității.

Pentru prima dată în România, în cadrul unui proiect de veloturism, au fost lansate audioghiduri cu cele cinci orașe înscrise – pentru început – în proiect: Iași, București, Cluj, Brașov și Constanța. Audioghidurile poartă semnătura vocală a celor cinci bloggeri care au sprijinit de la început toată inițiativa: Chinezu, Cabral, Dobro, Gabi Macovei și subsemnatul.

Mă bucură gândul că voi putea încerca la primăvară mersul pe bicicletă în combinație cu vizitarea unor obiective istorice și că mulți oameni își vor putea descoperi orașul pe două roți într-un mod simplu și util. Sper ca ideea să fie preluată în mai multe orașe din țară (Sibiu, Sighișoara, Suceava etc.) care merită o promovare eficientă cuplată cu obișnuința de a merge cu bicicleta.

Proiectul Orașul pe bicicletă este inițiat de Raiffeisen bank.

Mai multe poze de la evenimentul de lansare găsești aici.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Primele audioghiduri din România pe două roți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *