Parcurile – natură îmblânzită

0 Flares 0 Flares ×

Am o slăbiciune pentru parcurile frumoase. Îmi place natura îmblânzită sub diferite forme, îmi plac oamenii blânzi, îmi plac fragmentele – fie ele temporare – de viață idilică și ori de câte ori pun mâna pe un aparat foto, nu ezit să imortalizez niște stări, niște momente, niște amintiri.

Zilele trecute, plimbându-mă cu bicicleta prin parcul Herăstrău, am întâlnit un domn care citea pe o bancă așezată la marginea unei alei ferite de soare. Mi-a povestit că vine și citește în parc de 30 de ani, nu i s-a întâmplat niciodată să fie deranjat și parcă a văzut mai mulți oameni citind în ultimii ani decât înainte.
Credea că jandarmii – în loc să o mențină – deranjează ordinea, după principiu “rata mortalităţii scade în zilele când medicii sunt în grevă.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Parcurile – natură îmblânzită

 1. A.Dragos

  Sunt tare frumoase parcurile mai ales cele linistite si cele in care curatenia e prezenta ! 🙂 Eu majoritatea pozelor macro si cu pasari le fac in parc, stau cateva ore bune dar e foarte relaxant. 🙂

  Reply
 2. cristina turcescu

  O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

  Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

  Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.

  Reply
 3. Pingback: http://www.gandul.info/ « Mariaciumbrud's Blog

 4. adiana

  Hello Ady, sa vii si in Parcul Titan, cu bicicleta – ma anunti si vin cu tine – o sa-ti placa foarte mult! ratuste, veverite, broscute testoase, pescarusi, wow, o minune! a fost si teatrul Masca ieri seara! avem si concerte in fiecare weekend, de la 6 la 8 seara, superb! poti dansa! vii? toate bune, esti super, adi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.