Până acum am făcut să fie bine în Madrid

0 Flares 0 Flares ×

Am scris destule în avion în drum spre Madrid. Mi-a fost teamă, mi-am depășit o parte din teamă, am cunoscut un domn interesant, am folosit pentru prima dată toaleta în aer, însă în mare zborul a fost lin, aterizarea a fost ca la carte, iar Madrid ne-a întâmpinat un aeroport cu o arhitectură futurist-industrială, o domnișoară din Cernăuți care știa și puțină română și un complex imens unde stăm și unde participăm la Campus Party Europe.

DSCF7671

Am avut puțin timp de scris impresii, abia am apucat să scot pozele din prima zi pe care le împărtășesc aici:

DSCF7647 DSCF7618 DSCF7689

[toate pozele]

Azi avem programate câteva muzee, furnicularul, Santiago Bernabeu, plimbări (let the randomness of Madrid come into our life) şi goana după reduceri.
PS: Mea culpa (de fapt a fost o culpă a unui grup grăbit) pentru încercarea bucătoriei spaniole kebabul de ieri.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Până acum am făcut să fie bine în Madrid

  1. diana

    atentie!nu rata museo del jamon, sunt mai multe, unul e langa porta del sol;(calle mayor 7) poti manca cu aprox 8 euro, meniul zilei care contine 3 feluri si poti alege 1 din prima plata, 1 din segunda plata si ai desert sau cafea, bere sau 1 pahar de vin si paine, totul inclus in meniul respectiv.
    e un mod de a invata cate ceva despre bucataria spaniola, pentru ca acolo chiar se gateste traditional, iar jamboanele atarnate pe pereti sunt magnifice! iar la museo del prado, marti si sambata de la 18 la 20 si duminica de la 17 la 20 intrarea este gratuita.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *