O zi până la dezbaterea Ciuc

1 Flares 1 Flares ×


În primul rând, vreau să îți mulțumesc pentru votul de aici. A contat să văd atât aprecierea motivului ales pentru dezbaterea de mâine, cât și – sper -verdictul asupra calităților actoricești implicate în realizarea filmulețului.

În al doilea rând, știu că am vorbit aici despre un studiu despre bere pe care n-am reușit să-l fac de unul singur, dar cei de la Ciuc au știu să adune răspunsurile de pe toate blogurile implicate și au compilat un grafic interesant cu motivele pentru care consumăm bere sau alegem un tip de bere în detrimentul alteia.

În al treilea rând, vreau să recomand efortul făcut de una dintre echipele concurente: Bobby Voicu & Gabriel Radu. Am savurat clipurile pe care le-au făcut aici sau aici sau aici. Au dovedit că la provocarea lansată de Ciuc Premium se poate răspunde cu mult umor şi multă creativitate.

Am emoţii pentru mâine. Dezbaterea va fi transmisă live pe pagina Ciuc de Facebook, de la ora 16:00, iar confruntarea este cu siguranţă o premieră şi lasă loc de multe lucruri neprevăzute.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

7 thoughts on “O zi până la dezbaterea Ciuc

  1. Pingback: Ciuc te invită la o dezbatere pe facebook despre motivele pentru care se bea bere (P) - Blogul sportlocal - Sport Local

  2. Pingback: Invitație la o dezbatere pe facebook despre motivele pentru care se bea berea (P) - Politica Locala

  3. Pingback: Care sunt motivele pentru care bei bere? Invitație la o dezbatere publică pe facebook

  4. Pingback: Alt articol de bagat la cap despre revolutie, scris de “una din bloggeritele tale” cum ar zice tata | Catalin PETRU – blog de mic antreprenor maratonist

  5. Pingback: Berea e bună la casa omului |

  6. Pingback: Câteva momente de la dezbaterea Ciuc | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *