O ţară plină de femei inteligente care stau pe tuşă

0 Flares 0 Flares ×

Pentru că în articolele precedente (1 și 2) am fost mustrat că am fost prea indulgent și elogios cu femeile, revin cu o nelămurire mai puțin diplomată.

Observ cum în jurul meu cantitatea de femei inteligente și frumoase care băltesc în propria viață este mult mai mare decât în cazul bărbaților.

Dacă bărbații își cuplează mult mai bine inteligența la mecanismele pieței (că este o piaţă erotică, profesională sau socială, nu contează) femeile încă au probleme la acest capitol. E plină ţara de femei culte, inteligente şi frumoase care stau pe tușă. Nu doar pe o tuşă socio-profesională, cât mai ales pe tuşa propriei lor vieţi. Ştiu că sunt frumoasă, ştiu că sunt inteligentă, însă nu am deloc încredere în mine însămi. Citește tot articolul.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

10 thoughts on “O ţară plină de femei inteligente care stau pe tuşă

  1. a_dia

   @adrianciubotaru pt ca o femeie care greseste e luata in ras, iar un barbat in aceeasi situatie e batut pe umar: las’ ca reusesti tu!

   Reply
 1. Titus

  Da, ce să mai. Am întâlnit multe fete(nu pot să le spun femei încă), care sclipesc, au idei geniale, soluții extraordinare, însă le e frică să și le asume, pentru că există posibilitatea ca ele să nu fie 100% potrivite. Totuși, ele pot ajunge la un nivel de încredere suficient de mare, dacă ai grijp de ele și le încurajezi.

  Reply
 2. dana

  ai dreptate, a-dia. intotdeauna se intampla asa, nu exista exceptii, nu depinde de context, nu depinde de ‘public’, suntem condamnate sa fim luate in ras. iar barbatii… viata lor e ingrijorator de simpla si se aleg din orice numai cu vorbe bune
  multumesc. m-ai ajutat sa dezleg o ‘ghicitoare’ care ma sacaia de multi ani
  Who was fitted with collar and chain?
  femeile 😀
  Who was given a pat on the back?
  barbatii 😀

  Reply
 3. Sandra

  Poate pentru ca barbatii simt mereu nevoia de a dovedi ceva, de a cuceri, de a infaptui ceva si femeia de a sustine, in principiu; si atunci ea si-a minimizat rolul pe care il poate avea. Poate nu e neincredere, cat o alta imagine pe care o are despre sine.

  Reply
 4. Bianca Mihaela

  Inteligenţa , impulsivitatea şi voinţa nu vor fi niciodatã suficiente pentru a face ceea ce ne dorim … O reînnoire structuralã pare a fi singura soluţie , însã este inimaginabilã în sinea sa .

  Reply
 5. Alex Dima

  Este pacat sa nu ai incredere in tine. Sa ai tot ce iti trebuie pentru a implini visul dar sa iti lipseasca increderea, si din pacate exista multe femei, chiar si barbati, in situatia aceasta.

  Reply
 6. Jocuri

  Nu prea sunt de acord cu chestia asta. O femeie inteligenta, desteapta si linistita are toate sansele sa faca ce-si doreste. Poate avea orice barbat, poate avea un job foarte bun si multe altele, iar majoritatea fetelor frumoase si inteligente cam au aceste lucruri. Parerea mea

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *