Mouse-ul unei bunici prea aspre

0 Flares 0 Flares ×

Ieri a fost o zi care a trecut si in care mi-am gestionat (cred) cel mai bine emotiile legate de propria aniversare, nu pentru c-as face mare caz de propria persoana (eu sunt arogant si cand stau linistit in banca mea), ci pentru ca am fost impins de la spate sa recunosc ca e ziua mea (pentru ca lumea din jurul tau e astfel creata incat uneori nu te lasa in autoflagelarea ta).

Timid fiind, m-au emotionat peste masura mesajele si urarile primite. Le multumesc si celor care mi-au transmis urarile de bine la ei in blog: Andrei Crivat, Alex Mihaileanu, De ce, Arhi, Andrei Rosca (a dezvaluit in premiera lansarea viitorului forum at filozofie.ro), Artistu’ (a povestit despre petrecerea de ziua mea ce-a avut loc intr-un univers paralel). N-am facut o petrecere, ci doar o iesire la bere cu cativa oameni dragi mie.

A doua zi servage.net m-a taxat. Un cititor al acestui blog a reactionat oripilat:
cadou.jpg
Pe seara, blogul a revenit la normal (a se citi: autorul sau a dormit bine in acea noapte).

Update:

– drept cadou, mi-am luat un set de gantere a cate 10 kg
– am introdus-o pe Diana in blogroll-ul meu ales pe spranceana
– sambata, in cadrul Blogoree Romanian Tour se merge la Iasi in spiritul uneia din cele mai frumoase initiative din “blogosfera” initiate de Bobby Voicu.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Mouse-ul unei bunici prea aspre

 1. Adrian Ciubotaru Post author

  Echipa filozofie.ro si Adrian saluta Grupul Cititorilor Oripilati si multumeste pentru interesul acordat. Facem mentiunea ca lectura acestui blog reprezinta una din cele inspirate alegeri de-a petrece timpul din fata calculatorului:)

  Reply
 2. diana

  observ cu stupoare sa sunt singura din blogrollu tau scrisa cu litera mare, in conditiile in care eu nici macar nu ma semnez cu litera mare 😀

  Reply
 3. Artistu'

  Abia acum am vazut ca ti-a palcut cum am scris despre petrecerea ta… Dar vorba aia, mai bine mai tarziu decat niciodata. Mersi de sprijin !
  Andrei… 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.