Mergem la Lecturi Urbane Piatra Neamț

1 Flares 1 Flares ×

LU_PNweb
Aș putea să număr pe degete – din păcate – ocaziile în care o parte din echipa Lecturi Urbane din București s-a deplasat la o ediție locală. A fost povestea de la Brașov, apoi cea de la Bacău (la ambele am lipsit motivat de Madrid şi Blogaria), însă am avut norocul să  particip la Lecturi Urbane Sibiu şi la Lecturi Urbane Câmpina.

Ideea este ca în timp să ajungem în toate oraşele unde se întâmplă Lecturi Urbane.

În acest week-end mergem la Piatra Neamţ într-o excursie nebunească #prinromania. O gaşcă de bloggeri pleacă din Bucureşti pentru a citi şi a oferi cărţi la Lecturi Urbane Piatra Neamţ.

Această excursie de două zile n-ar fi fost posibilă dacă Paralela 45 şi Primăria Piatra Neamţ nu ne-ar fi oferit locuri de cazare. De asemenea, pentru această deplasare Petrom ne-a ajutat enorm cu sponsorizare şi a făcut-o în momentul oportun.
Pentru acestea îi sunt dator lui Bobby încât am putea numi toată povestea Lecturi Urbane Trip by Bobby Voicu.

Ne aşteaptă un week-end magic – ştiu că Anne-Marie şi Toma s-au dat peste cap să ni-l ofere – și avem alături de noi o gaşcă pe cinste: Miruna Siminel, Ileana Ghiţă, Andreea Burlacu, Alina Constantinescu, Claudia Tocilă, Cristiana Andrei, Roxana Farca şi Alex Farca (împreună cu Petra, fetiţa lor de 7 ani) Alex Negrea, Gogu Kaizer, Gabi Macovei, Dragoş Butuzea, Andrei Basoc (Andu), Marian Vulupe, Cristina Hurdubaia şi Cătălin Georgescu.

De asemenea, prietenii de la Decât o revistă ne-au oferit 20 de exemplare din ultimul număr pentru a le citi pe drum şi pentru a le oferi la Lecturi Urbane în Piatra Neamţ.

Pe lângă sesiunea de promovare a lecturii, avem în program o vizită la Barajul Izvorul Muntelui, o plimbare cu celebra telegondolă, o ieșire la ștrand, îar la drumul de întoarcere vom face o oprire în Moinești, un mic oraș pitoresc.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

1 thought on “Mergem la Lecturi Urbane Piatra Neamț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *