Little Tiger

0 Flares 0 Flares ×

Pentru că studiile au demonstrat că imaginile cu o pisică mică au un impact emoţional devastator, vă prezint mai jos un mic motan poreclit “Little Tiger”:

E plin de energie, muşcă serios şi nu suportă să fie alintat. Are comportament de câine – sare la picioare să te muşte – şi e dresat. Înţelege Hai! şi Ieşi afară!
Vreau să-l învăţ să zică sex oral şi www.adrianciubotaru.ro.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

22 thoughts on “Little Tiger

 1. sparg normele

  Lumea ma face mereu nemernic, ursuz, prost si uneori chiar si sobolan. Drept urmare ma simt ofensat de publicitatea pe care o faci ghemotocului, doar cu simplul scop de a induiosa domnisoarele in cautare de iubire pura si nepatata.

  Puteai la fel de bine sa te pozezi alaturi de fotografia unei pisici (preferabil surprinsa intr-o ipostaza de chin si suferinta).

  Discriminare ! Sa vie Garda !

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  sparg normele, tu nu ai auzit de product placement?
  Poţi lua premiul Nobel, poţi hrăni lumea a treia, însă dacă nu pui un pisic mic şi drăgălaş acolo, e degeaba.

  Pune-te tu alături de un pisic în chinuri să vedem atunci dacă it scores you pussy:)

  Reply
 3. sparg normele

  In mod normal, berbec (si sobolan) fiind, nu ma pot abtine de la a nu riposta cu un comentariu inteligent care sa spulbere replica ta devastatoare Adi.

  Dar nu am s-o fac. [a se considera gand rostit cu ambele maini in aer]

  Reply
 4. Paula

  Ar fi trebuit sa te intreb ieri dar nu am avut ocazia,Cum il cheama? Am si eu una albastru de Rusia cred ca e roiala.Sa ai grija cu el ca sunt foarte sireti si au de nevoie de foarte multa atentie.:)

  Reply
 5. medusa

  Ahhh, si eu am trait aceeasi poveste in urma cu cateva luni. Motanelul meu, care seamana la greu cu al tau, de la 2 pana pe la 5 luni musca degetele, zgaria, se catara peste tot, era plin de energie si apoi pica mort de oboseala pt ca dupa cateva ore de somn s-o ia de la capat.
  Acum motanelul are cam 10 luni si e complet schimbat. Doarme toata ziua, in afara de vreo 2 ore cand se plimba pe afara prin curtile vecinilor. Se joaca rar, mananca ca un porc si e mofturos.
  Daca stai in apartament si motanul tau n-are unde sa iasa la plimbare iti recomand sa mai iei un pisic ca sa se joace impreuna si sa-si tina de urat cat esti plecat. Eventual sa fie pisica sa faca un cuplu de pomina.:)

  Reply
 6. Ajunsu

  sa vorbeasca?:)) nu ar fi o idee buna. o sa vina cineva la tine si u fiind ocupat prin sufragerie cu aprinsul lumanarilor motanul o sa`ti strice combinatia:)). chiar mi`as imagina ceva de genu: “Motanul: – Ce faci?, si “piesa“ pe care tocmai ai achizitionat`o sa lesine. Dupa ce isi revine sa intrebe motanul: “Piesa“: – Dar de ce nu mieuni? Motanu: – N`am vrut sa te sperii“(adaptare dupa un banc in care protagonistul era un caine)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *