Lecturi Urbane: despre oameni şi despre cărţi

0 Flares 0 Flares ×

Ieri mi-a fost dat să citesc unul dintre cele mai bune şi mai dense articole despre Lecturi Urbane ca proiect şi ca stare de spirit. Articolul vine de la Braşovul care citeşte şi povesteşte despre oameni şi despre cărţi:

3a526d367087d45b1724f0e6312f6198
Foto: Stelian Pavalache

Iată că am revenit cu un nou articol Lecturi urbane. Astăzi aş vrea să pun accentul pe ceea ce este cel mai important în proiectul nostru: pe carte şi pe om, sau mai simplu spus, pe scop.

Ne-am bucurat să observăm entuziasmul voluntarilor, care ne-au mărturisit că de mult timp aşteptau un proiect de acest gen, în care să poată împărtăşi cât mai multor persoane părerea lor despre lectură. După cum spunea şi Daiana, „Lectura reprezintă pentru mine evadarea din realitatea care-mbracă haine de rutină, monotonie şi intempestivul plictis”

Ce înseamnă o carte?

De asemenea, pentru că am fost întrebaţi în repetate rânduri când vine Lecturi Urbane şi la noi în oraş, am făcut o pagină separată pentru a înlesni comunicarea şi-a încuraja iniţiativa: Lecturi Urbane în oraşul tău.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Lecturi Urbane: despre oameni şi despre cărţi

 1. Daniel Roșca

  Să sperăm că va fi posibil să se organizeze un astfel de eveniment și în Constanța. Voi încerca să sprijin acest eveniment, însă acest lucra va fi posibil doar din luna iunie.

  Reply
 2. ovia herbert

  m-am gândit că şi în alexandria este mare nevoie de un astfel de eveniment în următoarele 2 luni.

  vreau să stăm la o vorbă. cred că andrei ruse are nr. tău sau poate găsim o metodă de a comunica.
  am o legătură şi la biblioteca judeţeană “marin preda” din alexandria şi în ceva licee. cred că se poate găsi sprijin în mai multe părţi.

  ce zici?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *