Lectură obligatorie despre politica românească

0 Flares 0 Flares ×

România e condusă, de fapt, nu de cei aleşi, ci de cei care-şi folosesc puterea economică pentru a-şi mări puterea politică dincolo de orice mandat, partid şi nume.

Şi, neanunţat de nimic, puţin înainte de pauză, se stîrneşte asaltul. Băsescu întreabă: “V-a chemat Vântu la el acasă aseară, cînd  a aflat că a fost arestat Nicolae Popa?”. Geoană arată ca şi cum Ilie Năstase, susţinătorul său din rîndul unu, i-ar fi dat un smash direct în pupitru. Recunoaşte că a fost la Vântu. Băsescu insistă. “M-a sunat pentru că apăruse într-o gazetă de sport un interviu al meu că e malefic şi turbulent  şi am vrut, ca doi oameni decenţi, să vorbim”, explică Geoană.

Citiţi mai departe: Sfertul lor malefic pe blogul lui Cătălin Tolontan.
Puteţi vedea şi înregistrarea video.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Lectură obligatorie despre politica românească

 1. Pingback: Tweets that mention Lectură obligatorie despre politica românească | Adrian Ciubotaru -- Topsy.com

 2. chichilalescu

  Ca roman, m-am simtit obligat sa ma interesez de alegeri si sa inteleg cu cine ar trebui sa votez.
  Ca fiinta umana, ma simt obligat moral sa plec din romania, si sa o las celor care o vor, pentru ca umanitatea are de castigat daca eu nu lupt cu morile de vant.

  traducere libera: sincer am impresia ca sunt toti vorbiti intre ei.

  Reply
 3. jez

  cum vantu se pleaca cui plateste mai gras, nu m-as mira daca chiar el i-ar fi aranjat lui Mircica treaba asta…prea zici ca e treaba de amatori.
  adica noi doi daca trebuia sa ne intalnim si asta ar fi daunat intereselor noastre, ma chemai la tine acasa? eram doi oameni inteligenti care s-ar fi intalnit de 10 ori in 10 locuri si nu ne-ar fi prins nici dracu, nu?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *