Invitație la Marea Expoziție

6 Flares 6 Flares ×

Poate de vină a fost perioada în care s-a întâmplat, imediat după Sărbători când ne-a prins pe toți descoperiți în deja obișnuitele săptămâni gri din ianuarie când nimic parcă nu se întâmplă.
Poate a fost faptul că totul s-a petrecut în Austria, la Niedernsill și că am stat la Kehlbachwirt, un hotel pe care ne vine să-l recomandăm dincolo de orice imperative turistice.
Poate au fost oamenii, fiecare cu personalitățile și orgoliile lor, întâlnire care a reușit să creeze o rețea cu amintiri și povești pe care din când în când ni le descărcăm pe bloguri sau pe grupul secret de pe Facebook. 

Poate a fost structura taberei care a inclus – dincolo de motto-ul cu Ordnung und Disziplin – atât muncă, cât și distracție. Și alergătură după locuri și ocazii de a face poze, și ședințe în care ne expuneam “creațiile”, și jocuri de whist, și stat până noaptea târziu să scrii un articol pe blog sau să prelucrezi imaginile strânse deunăzi.
Poate a fost piscina aia termală care ne-a amețit pe toți, poate a fost vinul, poate a fost berea ieftină și Edelweiss sau poate au fost stațiile alea prin care s-au scurs atâtea glume și povești în spațiul anost și lipsit de evenimente ale autostrăzilor Ungariei și Austriei.

Nu știu cum s-a întâmplat, nu știu cum s-au aliniat planetele, nu știu dacă a fost lună plină înainte sau după, dar Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri a însemnat, pentru noi cei care am fost acolo, mai mult decât un simplu eveniment online. Mi-a fost dat să citesc printre cele mai personale articole ale unor oameni pe care abia îi știam de pe holurile internetului. Vezi la Gaben, vezi la Alexandra sau vezi la Alexandru.

O parte din acel spirit care s-a creat în mijlocul Komandamentului îl veți găsi marți, 12 februarie, la Marea Expoziție care va cuprinde cele mai bune fotografii realizate de cei 16 bloggeri.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, a treia ediție, a fost un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Neola, Hotel KehlbachwirtHotel ContinentalDomeniile Vînju Mare, Opel și Anagrama.

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 6 Flares ×

2 thoughts on “Invitație la Marea Expoziție

  1. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *