Interviu pentru dentist.ro

0 Flares 0 Flares ×

dentist_roDentist.ro: Faptul ca esti mereu prezent la evenimente in calitate de invitat sau gazda, te obliga sa ai mereu o imagine impecabila. Ti s-a intamplat sa fii nevoita sa apari in public fara o dantura perfecta?

Adrian Ciubotaru: Nu am o dantura perfecta, insa ma bucur ca nu imi este jena sa zambesc expunandu-mi dintii.

Dentist.ro: Pe blogul tau am gasit o idee de marketing cel putin interesanta: “Poarta-te ca si cum dintii tai strambi statueaza ideea de dinti frumosi”. Cum vine asta?

Adrian Ciubotaru: Este o idee care militeaza pentru sau ironizeaza increderea exagerata in sine sub orice conditii si in orice imprejurare.

Citește tot interviul.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Interviu pentru dentist.ro

 1. Florin

  Mi se pare laudabila ideea unui site despre ingrijirea dintilor dar din pacate nu pare sa puna accentul pe ceea ce inseamna cu adevarat igiena dentara – o profesie in sine care completeaza meseria dentistului si care la noi cel putin nu prea cred ca exista.

  Am gasit un singur articol despre folosirea atei dentare – http://www.dentist.ro/ata-dentara-chiar-avem-nevoie-de-ea si nimic despre periute interdentare: http://oralhygiene.ro/interdentare.html

  Lucrurile astea doua, folosite corect, vor avea un impact mult mai mare in pastrarea dintilor decat periajul clasic. Din pacate am invatat despre asta abia la 26 ani, in Praga dar sper din tot sufletul sa apara o campanie de educare si in Romania…

  Cheers!

  Reply
 2. Dentist.ro

  Buna Florin. Multumim pentru aprecieri. Ne bucuram ca ai considerat si tu aceasta initiativa laudabila.

  Igiena orala are un loc foarte important la noi in site, categoria de articole cu acest nume avand 25 de articole http://www.dentist.ro/articole-stomatologie-categorie_igiena-orala. Credem ca tu te referi la meseria de Dental Hygienists despre care in Romania inca nu se discuta.

  In categoria “Igiena orala” vei gasi multe articole despre periutele de dinti, pasta de dinti, ata dentara etc printre care si unul despre periutele interdentare http://www.dentist.ro/periajul-interdentar—esential-pentru-sanatatea-danturii.

  Iti recomandam sa studiezi cu atentie site-ul nostru si te asteptam cu mare drag cu alte sugestii de imbunatatire.

  Multumim Andrian pentru interviu si pentru acest post 🙂

  Reply
 3. florin

  Super! Sper sa apara si la noi meseria asta, sincer cred ca e necesara, daca oamenii s-ar preveni mai bine nu s-ar mai umple cabinetele de oameni in criza – de curiozitate oare ce procent din romani viziteaza cabinetul fara a avea dureri/probleme ?

  Poate ar trebui sa insistati pe importanta igenistului dentar in curatarea bazei dintilor, acolo unde apar bacteriile care rod radacina din exterior si provoaca paradontoza (nu sunt eu mare specialist dar mi-a explicat igenista dentara :p)

  Reply
 4. Dentist.ro

  Promitem sa revenim la acest subiect. Avem in plan discutii cu CMDB pentru a afla pozitia lor fata de lipsa meseriei de igienist dentar in Romania si ce s-ar putea face.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *