În drum spre Tabără de Fotografie pentru Bloggeri

0 Flares 0 Flares ×

Nu știu cum se face, dar mereu apuc să dorm puțin în noaptea dinaintea unei mari plecări. În parcarea de la Mc, unde ne-am adunat toți la 6 dimineața, înainte de a porni pe autostradă, încă așteptam efectul cafelei de acasă.


foto: Cristian Suţu

O tabără de fotografie este atât un prilej de a învăța niște lucruri cu aparatul în mână (făcând poze, alegându-ți o tematică, primind feedback de la profesioniști), cât și un motiv de interacțiune cu ceilalți bloggeri pe care îi știi de ani de zile sau, cum e cazul unora, pe care abia acum îi cunoști.

Cinci mașini, 16 bloggeri, un drum până la Cluj (pentru a lua pe Groparu şi Gaben), o oprire la Hunedoara (doar una dintre maşini) pentru a culege pe Sebi şi Denisuca.

Când pe la 7 seara intram în Oradea, nu ne gândeam decât la piscina termală de la Hotelul Continental unde urma să ne cazăm. După un drum obositor și o zi începută la cinci dimineața, ni se părea cea mai bună idee și nu aveam să ne înșelăm. La 10 minute după ce ne-am dus bagajele în camere, eram în fața unei uși aburinde care ducea către piscină. Intrai pe gresie, coborai niște trepte în apă, treceai printr-un tunel și ieșeai în piscină ca un nou născut.


foto: Cristian Suţu

Înotând în apa de 37 de grade dintr-o piscină descoperită, în mijlocul iernii, parcă te răzbuni pentru toată neplăcerile vieții. Nimic din ce am experimentasem până atunci nu mă pregătise pentru ideea de a uni o ninsoare cu un înot într-o apă din care abia te vedeai printre aburi. Deşi o premieră pentru simţurile mele, în mod paradoxal, te poţi obişnui repede cu un asemenea tratament pe care ţi l-ai dori extins la infinit.

A doua zi, am pornit din nou la drum. Ungaria, o mică rătăcire în Budapesta, câteva opriri la benzinăriile colorate unde începi să gândeşti în euro tot ce cumperi, autostrăzile lipsite de evenimente, glumele de pe staţiile pe care le avem cu noi, o masă la un Autogrill cochet cu un chelner bătrăn extrem de amabil şi, târziu seara, sosirea la destinaţie.

Niedernsill, cazarea la Hotel Kehlbachwirt – unde patronul și majoritatea angajaților sunt români, o ședință de grup apoi și o seară petrecută până târziu în jurul unui joc de remi.

Ne așteaptă o zi de acomodare și de recunoașterea a zonei, urmând să continui zilnic seria de articole din Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri care… este un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Neola, HotelKehlbachwirtHotel ContinentalDomeniile Vînju Mare, OpelAnagrama.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “În drum spre Tabără de Fotografie pentru Bloggeri

  1. Pingback: Gânduri din Komandament | Adrian Ciubotaru

  2. Pingback: Ce au scris 16 bloggeri in #komandament, tabara de fotografie din Austria? | refresh.ro

  3. Pingback: Live blogging TFB3. Ziua 8. Back in Romania. – Palatul Sutu

  4. Pingback: Ce au scris 16 bloggeri in #komandament, tabara de fotografie din Austria? | refresh.ro

  5. Pingback: TFB3 – raport de activitate în komandament | Foto Union

  6. Pingback: Live blogging TFB3. Ziua 8. Back in Romania. – Palatul Sutu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *