11 thoughts on “Hai Romania!:)

 1. jez

  Azi frecatorii de menta de la reidio tuentiiuan ziceau ca mai toti baietii ar fi accidentati sau cu diverse probleme medicale. asa o fi, sau am inteles gresit? (presimt ca postul va strange vreo 20 de comentarii :))

  Reply
 2. jez

  4 puncte sunt absolut necesare, dar uneori pot sa nu iti fie de folos… cineva comenta azi noapte pe tvr1 ca o sa facem acelasi joc (de aparare, fara a ne “hazarda” sa atacam) si cu Italia. ca sa ce? sa ne chinuim la sfarsit sa facem victorie? sper/cred ca Pitzi va gandi altfel decat un comentator sportiv…
  cumva, trebuie sa fim si mai optimisti decat “4 puncte” 😉

  Reply
 3. AristotelCostel

  Nu e rea strategia lu’ Piţi, dar ne-ar trebui 2-3 tone de noroc. În cazul unei desfiinţări a Franţei de către Olanda, meciul cu numărul 3, cel cu Olanda, ne poate aduce în situaţia de a juca un meci contra unei echipe concentrată pe …sferturi.
  Nu prea văd cum vom ieşi nescărmănaţi din “întâlnirea” cu Italia. Totuşi, dacă ne şifonează italienii, meciul România-Olanda va fi unul al …echipelor blazate…
  E complicat rău şi cred într-o calificare cu 3 puncte. Mai mult de 3 egaluri n-avem de unde şi cu cine. Din fericire, avem scuza unei grupe grele şi perspectiva…preliminariilor campionatului mondial.
  Piţi: “Ăsta este fotbalul! Viaţa merge înainte!”
  Chivu: “Am avut o grupă grea, dar ne-am apărat şansele, puţine câte au fost, dar mai mult nu s-a putut.”
  Mutu: “Ne pare rău că n-am putut mai mult, suporterii meritau asta. Ce pot să spun? Am întâlnit adversari de calibru…poate dacă se acorda acel penalty…”
  Rădoi&Dică: “Le mulţumim suporterilor că au fost alături de noi!”
  Mitică Dragomir: “Fugi dom-le de aici. Păi ce, n-aţi văzut că a fost o făcătură? Vă spun eu…”

  Reply
 4. jez

  ne-ar trebui vreo 5 tone de tupeu, nerv, rezistenta, nervi, pregatire si alte minuni, pe care poate le si avem, dar nu ni le-am descoperit inca.

  in acest moment eu vad ca lucrurile stau asa (dar s-ar putea sa fie un calcul idiot de muiere care nu prea are treaba cu fotbalul):

  cine ce puncte poate obtine:

  9 puncte – doar Olanda
  7 puncte – doar Romania sau Franta
  6 puncte- doar Olanda sau Italia
  5 puncte- Romania, Franta, Olanda
  4 puncte- Romania, Franta, Olanda, Italia
  3 puncte – Romania, Franta, Olanda, Italia
  2 puncte – Romania, Italia, Franta
  1 punct- Romania, Franta, Italia
  0 puncte- Italia :p

  daca eu nu am gresit cumva, ne trebuie un noroc mare intr-adevar sa putem intra cu 3 sau 4 puncte, ca sa nu zic imposibil

  Reply
 5. AristotelCostel

  @jez

  Este aproape imposibil să ne calificăm cu 3 puncte, dar ca să batem Italia este imposibil. Boloni ne-a descris corect…lipsiti de curaj, iar Chivu a spus ieri cam acelaşi lucru.
  În condiţiile astea moralul nostru e 100% dependent de apărare. Dacă primim gol…totul se năruie. Dacă nu primim gol…e foarte posibil să nu fie de ajuns pentru a ne califica.

  Eu urmăresc cu plăcere acest CE, nebăgând prea mult în seamă…România. Obiectiv vorbind, meciul România-Franţa a fost un masacru la adresa fotbalului…iar bucuria punctului “câştigat”…m-a…”surprins”.

  Reply
 6. jez

  eu cred ca daca ei INTELEG ca 3 puncte per total = infrangere, atunci nu vad ce naiba sa mai apere. ca ori 0 ori 1 – tot un drac. nu au ce pierde. trebuie sa atace, sa fie agresivi, cu o aparare de bun simt, nu inversunata. este 3 acum cu Italia sau nimic. dar probabil ca trag speranta sa bata Olanda, pentru ca au mai facut-o, pentru ca se poate. dar daca te uiti la meciul nostru cu FR si al Portocalei cu Italia…hm hm

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *