Full de pacate

0 Flares 0 Flares ×

Sa afirmi ca dupa moarte nu exista judecata
Judecati vom fi cu toti parte in parte
Vino la Isus ca sa te scape de pacate frate
Nu mai spune n-am pacate cand defapt esti full
Te avertizez Dumnezeu poate fi si dur

ne spun cei de la Pocaitzii in hitul lor proaspat lansat intitulat (cum altcumva?) Sunt pocait ce poate fi ascultat aici: Pocaitzii – Sunt pocait avand in minte versurile de aici.

Pararea mea e ca aceasta melodie (cum a fost si cartea lui Saramago) poate fi un prilej fertil de a porni o discutie interesanta despre aventura crestinismului in noul mileniu. Astfel, ascultati si meditati!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Full de pacate

 1. je

  mi-aduc aminte de niste metal pocait ascultat prin rokoteca din Iasi … dar nu retin nici o brusca religioasa fervoare in ochii si sufletele pacatosilor…desi avea un succes dement faza respectiva

  Reply
 2. Andrei za "Artist"

  Maqi recunosc ca in ultimul timp nu am ami prea avut timp sa jung pe la tine pe aici, dar uite ca schimbarile tale de aici mi s-au parut superbe !
  * Bafta la lasat de fumat ! (insa am un sfat: lasa-te dintr-o data ! Nu mai incerca sa reduci nr de tigari, ca nu ai sa reusesti ! Iti spun dimn experienta a 3 colegi de birou care au reusit in ultimul timp sa renunte la tigari)
  P.S. Asteptam cu interes si foiletonul Aventura crestinismului…
  Andrei… 😉

  Reply
 3. Tony

  Pocaitii, or fi ei crestini da nu-s cu noi. Oricum sunt cateva zeci de feluri pocaitii … Am retinut ideea, dar am renuntat la ea de cum am terminat de citit postul.

  Reply
 4. fleximind

  Frate astea reprezinta niste versuri din primul lor album numit “Anturajul de starda” lansat in 2002, daca nu ma insel.. de atunci au mai scos cateva albume ultimul a fost lansat in 2007 si se numeste “Dezvaluiri” au si un clip si versuri destul de profunde cel putin in utimul album pe care l-am ahizitionat si eu..

  Reply
 5. cristian voiculescu

  e bine cand apare cate ceva care ne ajuta sa evadam din carcera formalismului. chiar si un hip-hop.am mai ascultat din melodiile lor si mi-au placut.
  crestinismul are potentialul reinventarii formei cu conditia sa aiba si autenticitatea trairii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *