Evenimente de august

0 Flares 0 Flares ×

3698111006_6f193dba9f

1.Însoţit de o domnişoară, vorba Chinezului, am mers joi pentru prima dată la Open Coffee, un eveniment Cristian Manafu unde s-a lansat instrumentul 1000eu.ro – soluţie balaur.ro – un site unde poţi căuta joburi de peste 1000 euro. Lansarea propriu-zisă a fost prilej de networking bun şi de discuţii savuroase pe marginea online-ului şi antreprenoriatului.

Am notat:
– de la Costin – că este nevoie de un business plan (eu trebuie să-mi fac unul pentru tweetika.com)
– de la Chinezu – după sfaturile şi recomandările prietenilor şi greilor din industrie, la final tu eşti singur cu visul, proiectul şi afacerea ta.
– de la Andrei – ai o idee? pune-o în aplicare şi nu te mai plânge!

Am mai reţinut că trebuie să ştii/să comunici din start dacă vrei să scoţi bani sau vrei să te joci.
Un articol bun după întălnire a scris Bogdan Olteanu: Online-ul sub asediu

2. Invitat de Nicoleta Gavrilă, am ajuns la conferinţa de presă de la Cărtureşti care a anunţat ediţia de anul acesta a festivalului de teatru Ideo Ideis.

Este o iniţiativă a unor tineri de toată isprava care au creat acum patru ani un festival de teatru într-un oraş fără sală de teatru. L-au convins pe Marcel Iureş să-i gireze, s-au împrietenit cu Cătălin Ştefănescu şi cu Marius Manole, iar mai nou au primit un mesaj de susţinere chiar din partea lui Jeremy Irons (video). [link]

Nu promit, însă am să fac tot posibilul să ajung săptămâna viitoare la festival, în Alexandria, .

3. Sirnaville Arts & Crafts Festival [twitter] se desfăşoară între 14-16 august în localitatea Sirna, pe Aerodromul Aerofox.  Un eveniment cu un program ameţitor de tentant unde Iulian va fi prezent cu limonadă în cadrul proiectului Paşi către Viaţă.

4. De asemenea, Tara nu stă şi în curând va reveni cu o nouă ediţie SoupNights. Nu ştiu cum sunteţi voi,  însă eu am poftă de o nouă poveste!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Evenimente de august

 1. sorin

  August ca august, sa vezi in septembrie ce de evenimente vor avea loc. Din toate cele prezentate, astept festivalului de teatru Ideo Ideis si o nouă ediţie SoupNights

  Reply
 2. McGogoo

  tu ai vizitat site-ul?
  daca o sa contina anuntui precum asta:

  “Compania AddSense selecteaza fete pentru aparitii in calendare, proiecte publicitare, reclame tiparite, mape de prezentare, etc. – CV-urile insotite de minim 2 poze edificatoare se trimit pe email…”
  imi dau seama ce joburi de 1k euro sunt 🙂

  Reply
 3. Pingback: Oameni, multi oameni « Soup Nights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *