European dream is the new shit

0 Flares 0 Flares ×

0-151

Am absentat în aceste zile şi, în urma unor înjurături primite la redacţie, am decis să revin pe scena de pe care scriu în acest blog.

E o poveste simplă, o excursie la Cluj cu Bobby testând o maşinuţă pe Valea Oltului şi pe Valea Prahovei. În Cluj m-am revăzut cu Mihai, Dan, Darius şi… Andrei Crivăţ [poză]. Pe fugă fiind, am ratat câţiva oameni şi câteva peisaje.
În schimb, n-am ratat (vizual) specificul Clujului de pe urma căruia s-ar putea dezvolta un brand local în toată regula: 1, 2, 3, 4, 5.

Sâmbătă seara ne-a prins întorcându-ne pe Valea Prahovei unde, prin amabilitatea unui ghid local, am găsit în Câmpina un restaurant bun fix la drumul către comuna Cornu.

Duminică începută prost la Bookfest unde, în lipsa semnelor de ghidare, m-am rătăcit timp de două ţigări. Eveniment prost organizat marcat de prezenţa unor vedete culturale locale ca Patapievici, Ioan T. Morar, Neagu Djuvara şi Andrei Roşca.

Titlul acestui articol mi-a fost inspirat de Americanii vor cetăţenie europeană şi, brusc, m-am simţit mândru. Buf!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “European dream is the new shit

 1. jez

  si pe mine m-a scarbit organizarea, dar problemele vin de la ROMEXPO, o stiu prea bine, ca si mie mi-au mancat ficatii anul trecut.

  am venit cu fii-mea pe ploaie, nu am putut intra cu taxiul, am trecut prin “dus”, nu tu indicatoare, am aflat de locatia pavilioanelor intreband, miros de mici ca la Baneasa, cand am dat sa iesim pe intrarea principala -santier, a trebuit sa ocolim spre sofitel.

  in rest, mi-am luat 3 milioane gandind ca o sa ma intorc si cu bani acasa. in fapt, i-am spart pe toti si nu mi s-a parut ca am luat foarte multe carti.
  acum depinde, nu vreau sa ma plang…

  cred ca pagubele au fost maxime, puteai sa iei carti si sa pleci cu ele fara prea mari probleme 😀

  Reply
 2. Andrei Rosca

  hai ca m-ai facut si vedeta culturala; de unde le-oi scoate, nu stiu.

  iti doresc sa te urasca si pe tine tot atatia cititori indignati cati poeti orgoliosi ma vor uri pe mine fiindca cineva m-a pus pe aceeasi treapta cu ei.

  as vrea sa zic ca etichetarea ma flateaza, da’ nu-i cazul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *