Et in…Roblogfest ego!

0 Flares 0 Flares ×

M-am vazut cu cake (in fata la Edgar’s), cu Andreea si Radu si Sanziana (jos la Edgar’s), cu Andrei, Raluca si Ioana (la fantana) si-am pornit cu totii catre Spice. Un local mare cu multa lume, cu muzica asurzitoare si barmani interesanti (despre care au scris si cake si Radu).
Festivitatile au inceput mai tarziu (ne asteptam), au durat putin si m-au interesat doar la un nivel anecdotic. Revelatia serii a fost Visurat ce-a a luat destule premii (desi inainte ii spusesem ca e favorit la mai multe categorii, nu prea credea ca va castiga), iar surpriza placuta a fost Bookblog (la cultura) si Dacian Groza (la fotografie – singura categorie la care votul meu a coincis cu rezultatul final al concursului).

M-am bucurat ca i-am cunoscut pe:
 – Gramos – el m-a cucerit total, avea o stangacie in miscari si o modestie in glas ce mi-a starnit admiratia; ea este frumoasa si deschisa. Sper sa ne reintalnim si cu alte ocazii.
 – fluture – il stiam de la Andreea si incepusem sa-l citesc de anul trecut, ne-am intersectat virtual intr-un moment nefericit si uitat, insa aseara recunoscandu-l, n-am putut rata sansa de a-l aborda. Imi pare rau c-am uitat numele frumoasei domnisoare/doamne care il insotea.
– Simona ce m-a tras de maneca cum m-a recunoscut si cu care am urmarit o parte din festivitatile de premiere. 

  De asemenea, am dat mana/am stat de vorba/am ciocnit o bere cu Buddha, de ce, Dacian si Darius Groza, nenorocitu’, un tip de la voce.ro, si Cristi (unde e poza?). Am avut o discutie interesanta cu Mihnea si Anca de la McCann, am cunoscut-o pe Phoebs si pe Dana (o tipa ce-si ordona frumos spatiul din jurul ei dansand). M-am revazut in graba cu Adrian Cristea, Cristian Mezei, fata asta urata si Zoso (mi s-a parut ca s-a mai ingrasat).

In rest, am fost bagatorul de seama perfect, am impartit carti de vizita cu harnicia unui strangator de fonduri; pana si pe Varabiescu s-a trezit cu o carte de vizita de la mine… Ca bilant, am impartit vreo treizeci si-am cules cinci carti de vizita.

M-am bucurat c-a venit si Radu (i s-a furat pachetul de tigari!), am mai stat de vorba cu Alex si Catalin (ce blog avea fata simpatica in fusta neagra ce dansa langa noi?) si-am aparut si-ntr-un clip.
Mi-ar fi placut sa cunosc pe Dragos Roua si Florin Dumitrescu (nu stiu nici macar daca au fost acolo) si mi-ar fi placut sa fi venit si Patric (stiu ca nu e genul lui de petrecere) si Tina.

Logistic, Roblogfest-ul a fost o chestie ciudata: tinta era un concurs si socializarea intre bloggeri, insa a fost destul de greu sa stai de vorba pe indelete cu ceilalti intr-un cadru unde muzica e data la maxim. Eu unul venisem sa cunosc bloggeri, nu sa flirtez cu sau sa agat bloggerite. (nu e nici un apropo catre nihasa:D)
Imi pare rau ca n-am luat un tricou drept suvenir (se mai poate face rost de pe undeva?)
Am plecat la 00:50. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

15 thoughts on “Et in…Roblogfest ego!

 1. andressa

  Adi, si mie imi pare rau ca nu am cunoscut mai multa lume. Paradoxal, nu?,avand in vedere cati bloggeri erau pe metru patrat! Dar era atat de dificil sa discuti in mediul ala… Si nici nu eram in apele mele, am ratat ocazia sa mai stau de vorba, sa dansez, aveam altele pe cap, din pacate.

  Sper insa ca pana la anul sa mai gasim o ocazie sa discutam la un vin.

  Reply
 2. adrian ciubotaru Post author

  Phoebs, me too
  cake, ma gandeam la tricou doar ca un suvenir, iar nu ca accesoriu vestimentar:)
  andressa, pana la anul ne raman destule ocazii sa mai facem blog-meet-uri
  Andrei, hai ca n-am fost ironic, chiar a fost o surpriza pentru mine caci ma asteptam ca luciat sa castige, recunosc c-am subestimat popularitatea de care se bucura bookblog:D
  i-dana, stai linistita, e de bine:)

  Reply
 3. my-secret-life

  de urata ce-am fost m-am plictisit groaznic…acu imi amintesc ca da, te-am vazut :-p…ti dau tricoul meu, iti vine sigur, e S :-p

  Reply
 4. textier

  ai ghicit: nu am putut sa vin
  ramine pe alta data intr-un loc cu muzica mai incet
  si poate si cu prietenul roua
  (acum busy, am botezat-o pe fi-mea etc)
  ((de-ale burghejilor))

  Reply
 5. Andrei

  Ce bine v-ati dicstrat voi, iar io faceam jmotru dupa zugraveala in timpul asta, da las ca se mai intalnesc ei bloggeri si poate atunci nu mai am treaba.
  Andrei za “Artist’… 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *