Duminica dimineata

0 Flares 0 Flares ×

  Ca de obicei, m-am trezit inertial dis-de-dimineata, desi e duminica. O bere si un pachet de tigari Marlboro rosu scurt.

  Ieri m-am reintalnit cu apa, Am mers cu jolly la bazinul acoperit Floreasca. Ultima oara cand am inotat a fost acum doi ani in Vama. Ultima oara cand am facut baie intr-un bazin a fost in strandul municipal din Moinesti acum 3-4 ani. Ieri la Floreasca am trait o experienta culturala, vorba lui jolly dupa cele doua ore, ma simt ca un nou-nascut. A te naste din nou este un act analog initierii, accederii unui nou nivel al fiintei. In fine…
  Acum am o usoara febra  musculara, iar aseara imi simteam corpul intr-o stare de epuizare si de bine in care sexul mi se parea aproape de nedorit. O ciudata bunastare afectiva de pe urma unei buna dispozitii fizice dupa o saptamana epuizanta. Jolly mi-a arata viteza cu care se inoata la Constanta, iar eu i-am aratat cum se inoata căţăleasca (cum vedeam la tara ca inotau toti). M-a avertizat dinainte de a intra sa nu ma pis in piscina, caci are o substanta care in contactul cu urina se inroseste si astfel vei fi dat de gol imediat. Cica inainte erau pândaci cu capacitati extrasenzoriale care te simteau cand erai pe punctul de a te pisa in apa si te atentionau: Alo, domnu’, ce faceti acolo? Tineti-va! Per total, a fost fabulos, o experienta ce se va repeta si azi.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Duminica dimineata

  1. Dana

    E tare faza cu substanta. Din pacate , si mai cu precadere in marea noastra traditionala, acest fapt e de necontrolat. Ma uitam la niste stiri, pe antena 1 din Ct.si uimita ascultam cum o ‘idioata de reportera’, lua interviu unor specimene de oameni, era o chestie cu toaletele pe plaja, si erau toate inchise, atunci ea intreba, si unde va faceti nevoile? Iar ei raspundeau la unison, pai unde?, in Mare. Deci uite de ce nu ma bag eu in apa la mare. Vreau la munte. Oameni de rahat.Si mai au pretentia ca plaja e a lor, apa dealtfel.
    Pai atunci hai sa ne facem nevoile toti pe unde ne apuca, ca deh, e domeniu public.
    Smekeri prosti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *