Cum am filmat primul spot la portocală

0 Flares 0 Flares ×

Când am ales portocala în această campanie, am crezut că-mi va fi ușor să câștig. Știam că este un fruct preferat în rândul multor români, însă nu știam de asemenea că sunt destui de mulți și cei care preferă strugurele, mărul sau grepfrutul.

Interesant este că bloggerul cu fructul câștigător are posibilitatea să își invite 20 de cititori la un eveniment VIP care va avea loc în Parcul Herăstrău, pe 18 iunie, cu ocazia Zilei Naționale a Fructelor. Printre pregăteli sunt incluse lucruri ca piramide din fructe, cocktail-uri gustoase și sănătoase, zone de relaxare și alte câteva surprize.
Prin urmare, dacă vrei să intri pe pile, votează portocala!

Pentru că uneori îmi vin idei ciudate, m-am gândit ca în fața acestei provocări să fac un spot care să te convingă să votezi portocala. Mi s-a făcut dor de experimente video și cred că voi mai încerca ceva în viitorul apropiat.
Am filmat câteva ore cu Claudia și Toma (ambii cu un viitor cert în cinematografie) și Alex (pe care îl vei vedea răbufnind), am râs cu lacrimi, ne-au venit idei care mai de care mai nepotrivite (teaser-ul a dovedit-o) și într-un final a ieșit o mică poveste:

Fragment: “Dacă vrei ca toate acestea să se întâmple, votează portocala!”

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Cum am filmat primul spot la portocală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *