CULTURAL ID: un proiect Voluntari pentru Idei şi Proiecte

0 Flares 0 Flares ×

afis ada final final MIC

Cultural ID invită studenţii pasionaţi de cultură să ia un loc pe scaunul de manager şi să rezolve un brief dat pe o temă de management cultural.
Cultural ID este primul proiect realizat de o asociaţie studenţească, Voluntari pentru Idei şi Proiecte, în colaborare cu Institutul Cultural Român. Aflat anul acesta la a doua ediţie, proiectul abordează domeniul managementului cultural şi îi reuneşte pe unii dintre cei mai cunoscuţi profesionişti din aria culturală românească.

Printre speakerii invitaţi se numără Tudor Giurgiu, Ada Solomon, Corina Bucea şi Mihai Oroveanu. Aceştia vor împărtăşi participanţilor experienţa lor profesională în organizarea de evenimente, prin intermediul unor traininguri şi studii de caz, în perioada 2-11 mai.

Temele abordate vor include organizarea de evenimente, strângerea de fonduri pentru proiecte culturale, promovarea şi comunicarea acestor proiecte, dar şi teme precum: curatoriatul, piaţa de artă din România şi altele.

Participanţii, în număr de 20, vor fi împărţiţi în echipe pentru rezolvarea briefului şi vor avea ocazia implementării conceptului lor.

Recrutarea se face în urma trimiterii CV-ului, a completării unui formular şi a unui interviu individual. Pentru descărcarea formularului, accesaţi site-ul proiectului: www.culturalid.ro. Înscrierile se fac până la data de 22 aprilie 2011.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 12 ani organizează anual peste 10 proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *