Cu scuterul de la Wu Xing prin Bucureşti

0 Flares 0 Flares ×

166426398-fcd5c9abae683dc454e8bfbd9d39b54d.4c9aece0-scaled
Acum câteva zile anunţam pe twitter că – în cadrul unei campanii – voi face ceva ce n-am mai încercat până acum şi chiar astfel a fost.

Wu Xing – primul restaurant chinezesc cu livrare exclusiv la domiciliu – doreşte sa comunice serviciul de livrare express – în 44 de minute – şi pentru a fi convingători ne-au oferit două scutere – mie şi lui Alexandru Negrea – pentru a ne plimba prin Bucureşti şi a face livrări la câţiva dintre prietenii noştri.

Totul a început într-o zi noroasă când ne-am ţinut unul după altul cu scuterele şi-am făcut prima oprire în plină redacţie Tabu. O sunasem pe Cristina Bazavan doar să o întreb câţi sunt în redacţie şi mare le-a fost supriza când ne-au văzut întrând în birouri cu casca pe cap şi cu pachetele de mâncare chinezească la noi.

Prin caracatiţa traficului bucureştean, scuterul este un mijloc de locomoţie foarte util şi rapid şi este mai puţin înfricoşător decât pare la primul gând. Am făcut 10 minute de la sediul Tabu (undeva în apropierea Gării de Nord) până la sediul Bookblog (lângă Obor). Ajunşi în faţă, l-am sunat pe Andrei Roşca – care ştia doar că îl vom vizita cu un pretext oarecare, l-am rugat să se uite pe geam, să râdă şi apoi să coboare. Pentru faptele bune pe care le fac cu Bookblog, meritau să fie recompensaţi – doar pe Andrei şi Adriana Cocic i-am găsit la datorie – cu câteva meniuri de la Wu Xing.

Ina
glumea acum câteva zile că va saluta pe fiecare scuterist, însă dincolo de glumă chiar ești salutat de multe ori de ceilalți scuteriști în trafic, mai ales de cei care – ca și tine – fac diverse livrări la domiciliu.

În mod evident, când este vorba de a genera buzz pe Bobby Voicu nu ai cum să-l eviți. L-am găsit în plină muncă alături de Vlad Bălan și Victor Caraș și după ce s-au amuzat pe seama nostră, livratori de ocazie în căutarea menirii în viață, cu “Nu prea merge treaba cu blogging-ul și v-ați angajat la Wu Xing?”, ne-am pus cu toții să mâncăm.

În zilele urmatoare nu m-am dezlipit de scuter și mi-am făcut toată treaba cu el. Am fost la întâlniri de afaceri pe scuter, am fost la eveniment Starbucks (Monica Jitariuc m-a prins într-o poză seara târziu), am cărat niște pachete, am livrat cărți pentru câțiva prieteni și l-am lăsat pe Iulian să se plimbe în jurul casei și l-a ajutat pe Gabi Macovei să ajungă în siguranță acasă – ma rog, mai întâi (mai mult forțat) pe la benzinărie.

După această experiență, am ajuns să mă uit altfel la cei aflați pe scuter.

Scuterul se va plimba câteva zile și pe la alți doi bloggeri și în curând va urma un concurs-surpriză în cadrul aceleiași campanii Wu Xing – pe care îi puteți urmări atât pe twitter, cât și pe Facebook.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Cu scuterul de la Wu Xing prin Bucureşti

 1. iYli

  Genial! :))
  In alta ordine de idei ma bucur sa descopar un alt serviciu de livrare m chinezeasca. Incerc sapt viit. Sper sa fie cu noroc. Mancarea chinezeasca este preferata mea ;;)
  Si stii ce mai cred?
  Ca urmeaza masina pt tine! Nu de alta dar dupa bicicleta si scuter e cazul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *