Concurs "Panasonic = 3D": Câștigă un Viera

0 Flares 0 Flares ×

veira
Acum o săptămână vă povesteam cum a fost la primul meu film de animație 3D și cum m-am jucat cu noua plasmă 3D de la Panasonic.

De data această revin cu anunțul unui concurs prin care cei de la Panasonic, în perioada 1 iulie – 18 iulie, premiază cele mai bine review-uri la plasma Panasonic Viera NeoPDP 3D 50VT20.
Premiul cel mare este aceeaşi plasmă 3D de 127cm în valoare de 9999 lei şi va fi câştigat de cel care adună cele mai multe puncte în dreptul review-ului său.

Mecanismul și detaliile concursului sunt simple: înscriere, regulament și cum să. Testezi produsul (la secţiunea Regulament sunt enumerate locurile – Bucureşti şi Oradea – unde televizorul Viera poate fi testat), scrii un review şi apoi îl promovezi pentru a aduna cât mai multe puncte şi a câştiga marele premiu.

Îmi place concursul pentru că te recompenează pentru scris – ca blogger, ideea scrii şi câştigi îmi surâde de fiecare dată), iar câştigul este unul dincolo de măsura eforturilor.
Dacă vreunul din cititorii acestui blog câştigă televizoul 3D Full HD de la Panasonic, rugamintea mea este să mă invite când îî face inaugurarea în propia casă:)

Spor la scris şi multă baftă!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *