Concertul (2009)

0 Flares 0 Flares ×

Am auzit de Concertul (2009) de la Byubay şi apoi am citit cronica deloc dreaptă a lui Andrei Gorzo.
Am văzut filmul în week-end şi mi-a plăcut la nebunie.

Mélanie Laurent
– o admirasem recent în Inglourious Basterds (2009) – este încântatoare, Vlad Ivanov joacă admirabil rolul unui oligarh rus pasionat de muzica clasică, iar orchestra formată din actori ruşi, români, ţigani, francezi oferă un film european cu accente estice (slave? balcanice). Comic, tragic, grotesc.

Mi-a adus aminte de Nunta muta (2008) prin concentrarea de emoţii pe minut: nu apuci să termini de râs de la scena precedentă că imediat eşti emoţionat de o poveste tristă sau o partitură clasică bine jucată.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Concertul (2009)

 1. Pingback: Tweets that mention Concertul (2009) | Adrian Ciubotaru -- Topsy.com

 2. Misaki

  Am bifat deja Nunta muta si am de gand sa bifez si Concertul. Desigur, cu ceva mai multa emotie decat lasa sa se inteleaga termenul “a bifa” 🙂 Mersi de recomandare!

  Reply
 3. another cherry

  Am scris si eu o cronica mai mult decat entuziasta pentru site, pentru ca mi-a placut la nebunie. Chiar n-am inteles de ce mai multi oameni despre care eu am pareri tare bune au dat cu pietre in el. Mi s-a facut pielea gaina de mult ce mi-a placut. A, si vezi ca azi la Muzeul Taranului este inca un film al lui Radu Mihaileanu, de la 8.

  Reply
 4. Pingback: Nuntă în Basarabia – o comedie despre diferenţe culturale | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *