Cea mai vineri zi

0 Flares 0 Flares ×

   Introducere
   Vineri a fost o zi plina la munca, eram ca intru-n santier. M-am simtit super bine, cred ca tind sa ajung un workaholic.  Am stat pana la 20:30, iar unii colegi au stat pana dupa miezul noptii. Trebuia sa ma vad la Rosetti cu un amic cu care nu ma vazusem de un an si-am tulit-o.

   Cuprins
   La Victoriei, de la statia de 34 pana la statia de metrou, ploaie. Am alergat, am mers, am savurat ploaia. Si-a plouat super-tare, frate! Am trecut prin fata la Spring Time si lumea se uita la mine ca la o ciudata ciudatenie ce merge prin ploaie relaxata in timp ce-n jurul ei oamenii alergau sa se adaposteasca. Am coborat la metrou in curentul ala magic simtindu-ma ca intr-un mare uscator. You should try it too!
   Asteptand metroul, doi grasi se sarutau cu foc, dezinhibati si cumva lascivi. Stateau nas-n nas si se jucau cu limbile in aer.  Stateam si-i priveam si nu gaseam nimic “inadecvat” prin faptul ca sunt grasi, ci doar prin libertatea gestului. Insa, privindu-i ma gandeam oare cat de bine i-o suge tipa lui. Exista mitul ca grasele o sug bine si cu saţ si ca au un stil mai… darnic in a oferi placeri orale partenerului, insa experienta-mi limitata nu-i permite sa ma pronunt in aceasta chestiune deliterioasa pentru unele minti.
   Cu amicul cu care m-am intalnit la Rosetti nu ma vazusem de un an de zile.. Stateam anul trecut de 1 Mai pe bordura cum iesi din pasajul de la Universitate si mi-a spus ca are nevoie de niste bani. Vama Veche filmeaza un videoclip in Vama Veche si cu cateva autobuze/autocare vor cara (gratis) oameni in statiune. I-am dat banii (pe care ar fi trebuit sa mi-i dea inapoi saptamana urmatoare), nu a fost asa, ne-am mai intalnit fugar prin oras si cam atat. A trecut un an pana saptamana asta cand am vorbit pe messenger sa iesim la o bere (berea fiind dobanda). Doar ne-am vazut, am amanat berea caci n-aveam amundoi timp. El lucra, iar eu trebuia sa ma duc la un party (undeva pe la Dimitrov). La care nu stiam cum se ajunge de la Universitate.
 Intrerup doi ce se sarutau in statie intrebandu-i ce troleu ar trebui sa iau ca sa ajung la liceul “Iulia Hasdeu”. S-au uitat la mine, eu m-am uitat la ei, n-au stiut sa spuna sigur nimic si ei inca vorbeau cand am sarit in 69-le ce tocmai venise. Ma asez langa un pustan rocker si-l intreb daca troleul ajunge la “Iulia Hasdeu”, mi-a spus ca da si m-am simtit norocos. In troleu era un televizor (nu stiu ce posturi se prind), cu multe reclame si cu un filmulet (promo) despre bazinul olimpic acoperit din Resita ce nu mai fusese functionabil din 1994 si abia acum a fost demarat un proiect minunat de reconstructie/renovare. Super-emotionant. Ma plictiseam. Il mai intreb pe rocker de tramvaie, ce tramvai circula pe aici, unde intoarce 14, daca trebuie sa cobor la liceu sau pot cobori si la statia de dupa intersectie si tot asa.
   Party-ul (la care nu am participat in sine) a fost unul de firma, cu angajatii si prietenii lor, am mancat ca un spart (mici, carne la gratar si carnati) am baut doua beri si-am plecat catre taxiu abia miscandu-ma (de la mancare) si obosit (dupa ziua de munca)

   Final
   23:40 –  ajung acasa, bag pentru a nu stiu cata oara Misiune Imposibila 3 si adorm dupa cel mult 10 minute. Filmul anterior era un documentar (Pepsi versus Coca-Cola) de 50 de minute ce mi-a trebuit o saptamana sa-l vad cap-coada. Adorm, ma suna Gabi, il injur si adorm la loc.

   Melodiile saptamanii
   (daca nu le asculti, nu esti cool si vei fi total descalificat cultural, astral    si eteric)
   Stereophonics – Dakota
   Anggun –  Snow on the Sahara

   Dilema insemnarii viitoare
   Daca esti prins pe RATB fara bilet si primesti amenda si, nefiind sigur de cuantumul amenzii, intri de pe telefon pe www.ratb.ro, esti un geek?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Cea mai vineri zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *