Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la o femeie

0 Flares 0 Flares ×

Trăiesc cu ideea că am știut să învăț tot felul de lucruri de la femeile din viața mea. Atât de la femeile pe care le-am iubit, cât și de la cele grăbite care au trecut o dată sau de mai multe ori prin brațele mele.

Preţuiesc acest proces de învățare pentru că m-aș priva astfel, în mod nefericit, de o sursă de inspirație. Dacă o femeie nu-ți poate deveni sursă de inspirație (și nu mă refer la registrul poetic), această situație reflectă modul sărăcăcios în care îmi prețuiești atât femeile, cât și momentele din viața ta.

Citește întreg articolul pe

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la o femeie

 1. fumarel

  “cât și de la cele grăbite care au trecut o dată sau de mai multe ori prin patul meu”

  .. mi se pare de prost gust fraza si ca nu face cinste unui barbat

  Reply
 2. Ioana Io

  mi-am adus aminte ca spuneai ca-ti place sa faci experimente…asta in contextul in care am obs numarul mare de raspunsuri feminine pe care l-ai obtinut :)nu stiu cum, dar articolul tau pare facut astfel incat sa se adreseze femeilor…chiar nu inteleg de ce, dar senzatia asta mi-o lasa; si-ncerc sa fiu neutra (adica sa nu-l privesc dpdv al ioanei, ci al cititorului). cred ca ideea de la care pornesti e buna (termen relativ, evident), chiar de actualitate dar as vedea un tablou complet dc ei i s-ar adauga si o replica pe masura, venita din cealalta parte a baricadei. Demersul tau (sincer, pare de reconciliere cu “sexul slab”) mi-a adus aminte de un prieten la care tin f mult dar din pacate este destul de departe si nu mai avem ocazia discutiilor prelungi decat f rar(e in Canada acum, chiar ne vedem o data la cativa ani); prietenul asta, si privit de departe si de aproape, parea cel mai mare misogin ever…era tot timpul cu o replica acida pe buze si aducea mereu argumente foarte bune care sa-i sustina parerea proasta despre femei. Dar el mi-a adus si cel mai bun contraargument, in care credea la fel de puternica ca si in “slabiciunea feminina”: misoginismul a fost inventat de primul barbat incapabil sa satisfaca o femeie. Evident, cu zambetele de rigoare, ideea pe care am retinut-o este ca nimeni nu e chiar asa cum pare la mod declarativ si ca….poate exista mai multa intelegere intre sexe decat avem impresia ca ar fi :).

  Reply
 3. utiscinteianu

  Referitor la “cât și de la cele grăbite care au trecut o dată sau de mai multe ori prin patul meu”. De ce sa fie de prost gust? Ori nu ne place sa fim sinceri?

  Frumos, domnule. Femeile nu stiu prea multe, dar fiecare detine un adevar absolut.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *