Ce te motivează să te ridici în fiecare dimineață din pat?

7 Flares 7 Flares ×

Ce te motivează să te ridici în fiecare dimineață din pat? Când am citit această întrebare într-o carte de memorii, nu am găsit decât răspunsuri de moment. Să termin ceea ce deja am început, să nu-mi dezamăgesc părinții și prietenii, să-mi împlinesc câteva vise pe care le cresc în mine încă din adolescență, să-mi plătesc niște datorii.

Am 30 de ani, 6 ani de blogging și 2 ani de implicare socială. În această ultimă direcție am pornit – alături de câțiva prieteni – un proiect care poartă chipul unei din marile mele pasiuni: cărțile. Proiectul se cheamă Lecturi Urbane, a pornit acum ceva timp în București, iar acum se întâmplă în peste 30 de orașe din țară. Un proiect situat în propria rețea unde motivațiile a sute de oameni s-au contopit și creează în mod continuu povești de succes.

Invitat de Alex Gavriliu, luni, 18 aprilie, voi fi prezent la Monday’s Business and Life Talks unde vom putea discuta câteva dintre poveștile din spatele motivației de a merge înainte, povești care m-au inspirat, povești pe care le-am aflat din mers.

Detalii: mondays.ro

7 Flares Twitter 0 Facebook 7 7 Flares ×

10 thoughts on “Ce te motivează să te ridici în fiecare dimineață din pat?

  1. Zina

    Cred ca dorinta de a sti ! Ce au mai scris bloggerii pe care ii urmaresc, ce s-a mai intamplat in lume. Asa ca ma ridic din pat si primul lucru pe care il fac e sa dau drumul la pc .

    Reply
  2. pavelina

    Ma motiveaza: dragostea pentru munca mea, dorinta de a mai bea o cafea in zori cu cei dragi, frica inexplicabila ca mi se termina zilele si eu nu fac altceva decit sa le dorm. Stiu ca sint macabra, dar sentimentul e real.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *