Ce se întâmplă dacă arunci hârtii pe jos?

0 Flares 0 Flares ×

Mai jos este un spot care n-a mai apucat să vadă “lumina tiparului”. Clientul nu l-a dorit, însă nouă (mie şi foştilor colegi creativi de la AdVenture) ne-a plăcut ideea (a aparţinut Elisei Olteanu).

În filmuleţ joacă – uneori prea realist – Laur şi Cristi. Trecând peste duritatea apelativului final, este drept că mi-aş dori o legislaţie mai dură în asemenea cazuri:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Ce se întâmplă dacă arunci hârtii pe jos?

 1. Lori

  Aruncarea hartiilor si a altor chestii(gen gume, ambalaje de plastic, cutii de bere sau suc etc) ar trebui pedepsita cu cel putin 24 de ore de retinere! poate asa am avea si noi un mediu mai curat

  Reply
 2. Pingback: Tweets that mention Ce se întâmplă dacă arunci hârtii pe jos? | Adrian Ciubotaru -- Topsy.com

 3. Lori

  La fel cred ca ar trebui procedat si cu cei care mazgalesc pe banci, pe copaci, pe stanci(am fost zilele trecute la balea si pe toate stancile era cate un nume de idiot sau cate un nr al unei masini de cocalar scris:|)

  Reply
 4. andlclb

  Cum ar fi ca intr-o zi normala, sa mergi pe strada, mananci un corn si nu ai unde arunca ambalajul. Te uiti stanga dreapta si ii dai drumul usor jos, pe trotuar sau unde te afli in acel moment.
  Iar apoi de nicaieri sa apara 3-4 mascati sa te bage in duba si mai departe nu stiu…gen reclama de la ROM cu rockerul. Partidul te vrea tuns.
  Asa si aici. Poporul vrea curatenie.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *