Zăr cu buruiene

0 Flares 0 Flares ×

Cele mai scumpe chestii ce le-am cumparat azi de la Mega Image au fost cele mai proaste. O salata (nu spun care) si un baton de salam (nu spun de care) aveau un gust extrem de artificial. Cele mai ieftine chestii mi-au fost cele mai folositoare. Cartofii (pe care i-am ales cu rabdare) si berea la 2L m-au ajutat sa trec peste disconfortul gastronomic initial. Am platit pentru informatia de a afla ca unele lucruri scumpe (de la Mega Image) sunt proaste. Asadar, daca m-am intepat si eu, va rog intepati-va si voi!

Ieri am primit o recomandare pe care o voi transmite si aici. Prietenul Mihai are uneori idei filozofice pe care si le exprima in texte de genul acesta: Sharing philosophies. Cand citesc filozofie imi aduc aminte ca un repros de www.filozofie.ro. Un apel catre inspiratie ce lancezeste de cateva luni si pe care sper sa-l demarez, sa-l demaram, sa se demareze cumva, candva.

De o saptamana si ceva, aceasta pagina a devenit mai vizitata. Motivele sunt destul de clare. Ma simt in continuare flatat si onorat ca majoritatea vizitatorilor sunt cei care acceseaza direct (si regulat?) site-ul, iar nu cei care se ratacesc prin motoarele de cautare sau care dau click-uri aiurea.
Nu mi-am gasit cititorii pe care mi-as dori, care m-ar pune pe ganduri. Am scris un post in care am recomandat un articol de-al lui Plesu si n-am primit nici o reactie. Probabil i-au scris toti lui Plesu. Textele (de scandal) dinainte si dupa recomandarea mea au fost comentate din plin (ca la coada la pepeni). Invidiosilor le transmit ca am o viata mai pitoreasca decat pare.

La final, ma mai risc totusi cu o recomandare: acest interviu cu Cristian Bădiliţă. Eu l-am gasit acum cativa ani buni prin volumul Eliadiana de la Polirom, iar de atunci stima si aprecierea pentru acest om a ramas neclintita. Despre Dan Brown, despre cioranita, despre erotism si fleacurile pe care tinerii romancieri le abordeaza si despre multe altele puteti citi in interviul mentionat mai sus.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Zăr cu buruiene

 1. m

  ba unii dintre noi chiar au reactii si urmeaza link-urile propuse de tine
  dar tu ai email cum au eunucii haremuri
  badilita e ultimul reactionar (categoria paul barbaneagra, stii, hard-liners), de aceea e interesant ca un exponat de muzeu
  din cioran n-a priceput nimic (a apucat odata sa creada ca e iconoclast si ateu, si acolo a ramas), crede ca e zburlitul din tinerete
  citit si plesu (degeaba, helas)
  mersi

  Reply
 2. Woodisor

  Din pacate am un singur lucru de spus: chiar daca esti vizitat, cum suntem si noi de altfel, de multe ori lumea nu prea are ce sa spuna… fie sunt uimiti si incantati de ceea ce ai scris, fie chiar nu au ce spune… … se mai intampla Adi…….
  Inchei printr-un “Sa fii iubit!” intrucat voi pleca la mare pt o saptamana si un vizitator te va parasi….dar ramane Sorin sa te mai viziteze….la buna vedere

  Reply
 3. mack

  nu ne vom ţepui, pentru că ştim mega-ul de mai multă vreme 😉
  am citit pleşu, nu mi se pare nimic comentabil acolo…
  re-încărcare spornică!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *