Cât investești în blogging

1 Flares 1 Flares ×

Există un prag dincolo de care pozele sau filmulețe făcute cu telefonul nu te mai ajută. Pentru proiectul pe care îl voi lansa în martie, căutam de ceva vreme un aparat foto DSRL decent situat undeva între beginner-friendly și high-end.


Am întrebat în stânga și-n dreapta, am scormonit câteva site-uri specializate, am urmărit câteva review-uri, iar la final Nikon D5100 mi s-a părut cea mai bună alegere.

Aparatul este inclus în multe promoții, însă oferta cea mai atrăgătoare am găsit-o pe evomag.ro, având cele două obiective (1 și și 2) incluse. În plus, îmi place modul cum gestionează comenzile cei de la evomag.ro. Zilele trecute am mai făcut câteva cumpărături și am rămas impresionat: am ales de pe site, am plătit online, iar a doua zi aveam produsele la ușă.

Aparatul îl butonez de câteva săptămâni și m-a cucerit. M-a servit decent în ieșirea din week-end cu Fordul Kuga și sper să-și scoată banii cel puțin pe anul acesta.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

5 thoughts on “Cât investești în blogging

  1. Nicu

    Salut! Poti sa imi explici si mie cum ai facut poza? Am tot vazut poze de genu’ pe net si nu am aflat niciodata cum se fac :-). Poate poti sa ma ajuti?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *