2 thoughts on “Bloggeri si scriitori

  1. Tony

    Eu nu imi doresc sa vin si sa vad dezbaterea dintre blogari si scriitori. Primii sunt amatori apoi ceilalti “profesionisti” numai ca e greu sa iti castigi painea scriind (santajul burtii goale) in ziua de azi. Exista prea multe informatii stanga dreapta pentru a mai face loc si celor care intr-adevar scriu de rup … apoi cartomania asta isi poate face loc si printre blogari…. cei cu targeturile comune (blogari-scriitori) nu ma intereseaza caci unii pot face filozofia chibritului si ceilalti sa spuna ecoul, ideal in acest gen de intalniri este tangenta acestui target cu un “ceva” care sa nu fie chiar atat de asemanator, cum foarte bine a fost punctat cu politicienii de ex. .
    Nimic din ceea ce vad nu ma atrage la acest subiect, vin oameni inteligenti cu multa experienta de o parte si de alta, poate ma astept la o mica catastrofa sau poate vice versa (ar fi ceva surprinzator).
    Presupun ca nu se vor vorbi de rau … daca nu ar face-o, ar aprofunda traditia si ar face-o creatoare, cred ca, ambele tabere ar scri-o 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *