Blogger oficial la Festivalul ANONIMUL din partea Vodafone

0 Flares 0 Flares ×

Este o mare bucurie pentru mine să fiu invitat de către Vodafone – partener al festivalului – ca blogger oficial la Festivalul Independent ANONIMUL care se va desfăşura în perioada 8-14 august 2011, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunarii. Îmi doream și în anii trecuți să ajung la ANONIMUL, însă parcă niciodată nu s-au aliniat planetele.

Alături de Irina Margareta Nistor (critic de film) şi Cristina Bazavan (jurnalist şi blogger) voi transmite zilnic impresii şi cronici de film atât pe blog, cât şi pe Vodafone Buzz.

Dincolo de toate astea, pentru cititorii acestui blog am două veşti și mai bune:

1. În afară de “corespondenţii oficiali” menţionaţi mai sus, Vodafone Buzz scoate la concurs un al patrulea post de blogger oficial la ANONIMUL. Trebuie să îți demonstrezi afinitatea cu lumea filmului printr-o recenzie postată pe blogul personal. Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook Vodafone Buzz și are ca termen limită luni, 8 august, ora 12:00.

2. Zilnic, toți cei care vor urmări poveștile noastre transmise de la festival vor putea participa la concursuri ce vor avea ca premii “kit-uri de supraviețuire în Deltă”: cartele Vodafone, articole de protecție solară și impotriva țânțarilor etc.

După prezența la la FITS, invitația din partea Vodafone de a merge la ANONIMUL este a două șansă pentru mine de a participa ca blogger oficial la un mare eveniment cultural în acest an.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Blogger oficial la Festivalul ANONIMUL din partea Vodafone

  1. Edward

    Felicitari sincere de afara! Nu cred ca s-au aliniat planetele, ci mai degraba ai depasit o masa critica critica de vizibilitate pe fondul unui continut excelent. Cel mai important lucru, dupa parerea mea, este ca te gasesti pe (probabil) cea mai buna directie.

    Reply
  2. Pingback: Campaniile saptamanii 1-7 august din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *