Bai fato, esti pa

0 Flares 0 Flares ×

Trebuia sa ma vad cu cineva si…

Bai fato, ai avut o zi intreaga la dispozitie sa ma anunti ca nu poti veni la intalnire si totusi tu ai ales sa-mi spui acest lucru prin sms cu zece minute inainte. Dupa ce te anuntasem eu ca am ajuns. Mi-e ciuda pe mine ca ma complic din cauza unor ochi frumosi.

Ultima data a fost acum patru ani. Stabilisem sa vina la mine in camera a doua zi si n-a venit. Apoi a ramas stabilit s-o vizitez eu in camera la ea in ziua urmatoare. Si n-am gasit-o. Bine, bine, ne intelegeam noi pe planuri metafizice si erotice, insa dupa fazele astea am pupat-o din mers.

Revenind in cazul tau, bai fato. Poti sa stai in cap, sa dormi pe pres, insa eu mi-am bagat picioarele in orbitele noastre care ar fi trebuit sa se intersecteze (in traducere libera, ai luat ignore). Dezaxate istete se gasesc pe toate drumurile. Am sa recomand prietenilor mei sa-ti cumpere cartea de poezie, pana atunci: pa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

13 thoughts on “Bai fato, esti pa

 1. stash

  Deci ai fost tras in piept. Tu ai anuntat-o tot prin SMS ca ai ajuns? Dar cand o iubesti cu adevarat si umbli dupa ea si n-o gasesti, cum e? Si mai nasol!

  Las’ ca trece.

  Reply
 2. patryk

  da ce aveti cu SMSurile? voi n-ati auzit de telefoane?? credeam ca lumea a evolut de la bepuri si smsuri spre apeluri propriuzise si cuvinte exprimate lejer cu ajutorul vocii….asa nu ar mai exista loc de confuzii si suparari dastea majore!
  Sper ca n-a fost nevoie sa iei RATBul la intoarcere!!

  Reply
 3. Anda

  Ar trebui sa te simti mai bine jucand pe teren propriu…sa fii mai in largul tau, mai cald, sa nu ai nicio problema in a discuta si a te arata asa cum esti. Poate de asta la mine invitarea acasa (la mine acasa) e ultima etapa. Prefer sa joc in deplasare. Si culmea e ca, pana acum, am cam fost invitata eu. Imi plac detaliile si asa imi cam dau seama cum e omu’, de fapt. Ca de conversat, conversez oricum. Dar mai rar ma deranjez pentru conversatii. Asta apropo de “fragmentul de roman”. “Atat de usor sau de greu te culci cu cineva, depinde de care parte a secundei te afli.” Exact.
  P.S. Eu ma duc direct la dush, nu ma mai complic sa cer ceva de sters.

  Reply
 4. geni

  De obicei, in viata asta plina de frumos si urat, ne uitam unul in ceafa celuilalt; si parca, cu cat celalalt nu reactioneaza, cu atat mai mult ne concentram asupra-i. Prin urmare, secretul fericirii este sincronizarea; care poate fi naturala (ca atunci cand te-a traznit norocul, sau ti-a pus d-zeu mana-n cap), sau regizata ( ca atunci cand d-zeu da, dar nu-ti baga-n traista). Deciziile si analiza ne apartin (ca atunci, cand vulpea nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *