Am încredere în Dan Dumitrescu

0 Flares 0 Flares ×

Sunt oameni nu numai pasionaţi de ceea ce fac, ci oameni care fac bine ceea ce cred. Sunt oameni care inspiră încredere, iar din această categorie face şi Dan Dumitrescu.
Ne ştim de astă vară şi ştiu că respiră ecologie şi politică a bunului simţ.

Cred în demersurile lui, nu doar pentru că am pus umărul şi mintea la contribuţie la campania sa, ci pentru reprezintă un nouă generaţie de politicieni.
Îmi place determinarea lui şi tinţa pe care şi-o urmăreşte cu obstinaţie. Îi propusesem mai multe variante de slogan, însă avea doar o idee în minte: transformarea ecologiei în lege sau, mai precis, propunerea ca orice lege promulgată în această ţară, să aibă un vector ecologic.

Îi propusesem să pună cutii de reciclare la metrou pentru acele ziare gratuite, însă a găsit o idee şi mai bună:

care a dat imediat rezultate:

Unii oameni au o idee bună şi încearcă să bage toată lumea în ea, iar alţii au o idee bună care funcţionează. Am mers în blocuri cu camera video după el, i-am văzut entuziasmul şi apoi am văzut sprijinul de care se bucură în rândul bloggerilor şi al oamenilor din Colegiul său.

Aşadar, îl susţin pe Dan Dumitrescu în această campanie şi în viitoarele sale iniţiative.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Am încredere în Dan Dumitrescu

 1. jez

  eu am asa o idee de cam cate tone de hartie s-au vandut pentru campanie, asa ca ideea voastra e ingenioasa si folositoare. trebuie insa sa se asigure cineva ca acele hartii vor ajunge la un centru de reciclare.

  Reply
 2. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » Multumesc pentru cutii

 3. Pingback: Campania electorala la romani : Basic Marketing

 4. Oana Dumitrescu

  Cred ca este cea mai buna idee de campanie pe care am vazut-o pana acum. Vine cu ceva nou care ii si sustine programul. Si nu ne plictiseste numai cu vesnicele afise si sloganuri. Foarte dragut, sa aiba bafta si sa se tina de treaba in continuare. Chiar ma bucur ca am aflat de el. 🙂

  Reply
 5. Pingback: Dan Dumitrescu » Blog Archive » Rezultate alegeri parlamentare - 2%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *