Am fost nevoie de un "accident"…

0 Flares 0 Flares ×

Cel mai apropiat contact cu o necunoscuta la metrou l-am avut ieri. Coboram pe scari si deodata am simtit niste maini apucandu-ma de spate. Era o tipa foarte draguta care se impiedicase coborand si s-a agatat de mine. Si-a cerut scuze foarte alarmata, nu face nimic, am zambit si atat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

18 thoughts on “Am fost nevoie de un "accident"…

 1. artistu

  Asa e in viata. Te agati fara sa iti dai seama de oameni pe care nu ii cunosti, dar care reusesc sa iti zambeasca si sa iti faca ziua mai buna ! (zice Optimistul din mine)
  😉

  Reply
 2. ieu

  Adrian, priveste partea buna a lucrurilor!E bine ca au fost niste maini si nu a fost un cutter sau mai rau, o pereche de sani fleoscaiti ai unei pensionare! Toata povestea asta nu a fost deloc intamplatoare; ia-o ca pe un semn(ai nevoie de o femeie ADRIAN!!!)

  Reply
 3. Florin

  Ca fragment de … “viata”…ok, dar, sincer, nu-mi spune mare lucru intamplarea.
  Si, pls, explica-mi de ce “AM fost nevoie…”, ca nu am inteles. Multumesc!

  Reply
 4. jez

  si, si…? si atat, frate, si atat! 🙂

  mama omida says: sanse de 10% sa o revezi (probabil tot la metrou, cel mai probabil la Unirea, Victoriei sau Dristor) si daca va recunoasteti sa va zambiti ;-p

  Reply
 5. dinu decuble

  da, are un parfum povesta asta. i-au lipsit cateva secunde sa devina altceva (vorba “poetului” – de la sublim la ridicol, nu-i decat un pas). mai exact, si mie mi s-a intamplat o data sa alunec pe o scara. doar ca, in loc sa cad in bratele vreunei tipe (or something), i-am tras un cot in cap unei babe, de nu s-a vazut 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *