Aer de Moineşti

0 Flares 0 Flares ×

Mereu simt o melancolie când revin acasă, în Moineşti. De parcă am plecat odată de-adevăratelea, iar de atunci n-am revenit niciodată cu adevărat.

Mă joc de-a turismul în locurile natale.

M-am plimbat sâmbătă cu frate-miu, cu maşina, prin toate împrejurimile oraşului (Măgura, Osoiu, Tajbuga, în Schelă) şi prin satele copilăriei (Poduri, Prohozeşti, Bucşeşti, Cernu, Buleni, Cornet).

I wish you plenty of time!

Picture 088 Picture 024 Picture 109 Picture 102

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Aer de Moineşti

 1. codeus

  Locul copilariei intotdeauna oriunde am fi ramane drag sufletului.e bucatica aceea de rai a fiecaruia in parte.sa ai parte de bucurii multe in zilele astea de sarbatoare.Apropo si voi aveti o “Magura”.si in comuna in care eu am locuit este un deal “Magura”

  Reply
 2. gygk

  si yo am fost pe osoiu si apoi la vasiesti …da` luni..mi`ar fi placut sa pot ciocni un ou cu tine…sunt sigur, ca ptr mine, ar fi fost o experienta de neuitat…si, oricum, prin putine locuri, primavara e la fel de frumoasa ca la moinesti…

  Reply
 3. oana

  Chiar ca nicaieri nu e mai bine ca acasa :). Daca stiam mergeam si eu la plimbare cu voi 😛 (glumesc). Pe mine cel mai mult, de fecare data cand merg acasa, ma inspaimanta ca vad Magura cam “gol”, s-au taiat f multi copaci acolo in ultimii ani :(, cand vii dinspre Bacau se vede cel mai bine…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *