Cum ai petrecut Ora Pământului?

0 Flares 0 Flares ×

deas-011
Mi-a plăcut spotul, n-am reuşit să ajung la Marşul Earth Hour, deşi în anii trecuți ieşeam în Parcul Cişmigiu. Am acceptat totuși invitaţia lui Andrei şi a echipei Spada de a petrece o seară la lumina lumânărilor la restaurantul Chinese Garden.

Deși un amic care lucra la Electrica îmi povestea anii trecuți că nu s-a înregistrat o scădere vizibilă a consumului de energie în timpul Orei Pământului, cred că evenimentului are cel puțin meritul de a atrage atenția asupra unei probleme actuale în rândul unui public divers.

Este un eveniment atât cool (prin intermediul internetului, tot mai mulți tineri participă la Ora Pământului, cât și util (de vreme ce tot mai multe autorități aleg să economisească stingând luminile clădirilor oficiale și să recomande cetățenilor un comportament asemănător).

Este deja al treilea an la care particip și sper ca inițiativa să devină cu timpul din ce în ce mai generalizată.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Cum ai petrecut Ora Pământului?

 1. Petra Ioana

  Am stins luminile la sediul cercetasilor, am mancat pizza pe intuneric, am cantat la lumina lumanarilor si a gulgutelor…:) Mi-ar placea ca la anul sa organizam si in Deva o miscare mai ampla de Ora Pamantului:D..

  Reply
 2. Gerhald

  Am petrecut romantic: cu becul stins si cateva lumanari rasfirate prin casa am urmarit umilinta Romaniei. Nu a fost fun, dar macar am facut o fapta buna!

  Reply
 3. Pingback: Get-together de Ora Pamantului « Spada

Leave a Reply

Your email address will not be published.