Samsung Galaxy S II: o bijuterie de telefon

67 Flares 67 Flares ×


Dacă ești prieten cu Alex Negrea, ești bombardat în mod constant cu entuziasmul său pentru sistemul Android. Anul acesta nu am mai rezistat și, după cinci ani de Symbian (N70 și Sony Ericsson Vivaz), am făcut următorul pas în materie de experiență cu un telefon mobil.

După o scurtă trecere prin Motorola Milestone și HTC Sensation (care nu-mi place cum arată, în rest, el este un telefon decent) , după ce am văzut cum se simte un telefon cu Android, am avut o pierdere de imaginație. Nu mi-am mai putut imagina cum m-am jucat atât de mult timp pe un alt sistem de operare. Îmi aduc totuşi aminte că de la un Nokia pe Symbian, în afară de Opera Mobile, nu prea ai ce lăuda.

Cu Sony Ericsson Vivaz, pe care l-am avut un an, m-am înţeles super bine până când ecranul a început să răspundă mai greu la comenzi. În afară de asta, are aplicaţii puţine, iar Snaptu pentru twitter mi se pare acum ca o maşină de la începutul secolului XX. Sunt total atehnic şi nevoia mea pentru chestii simple şi intuitive este peste medie.

Cu Android a fost dragoste la prima vedere. Să trimit o poză în reţelele sociale sau să descarc o aplicaţie prin două atingeri mi s-a părut o revoluţie pentru obiceiurile mele de consum. Ştiu că e ciudat să descopăr Android-ul abia în 2011, dar entuziasmul meu nu cunoaşte frica de ridicol.

După joaca de la ANONIMUL cu HTC Sensation – oferit de Vodafone, am ştiut că îmi doresc un telefon din aceaaşi clasă. Am avut o vagă nehotărâre între Galaxy S II şi Iphone 4, însă nu m-a ţinut mult. Telefonul de la Samsung m-a cucerit atât prin design, cât şi prin performanţele tehnice şi am ştiut că mi se va potrivi ca o mănuşă multifuncţională.

Îmi place cum arată, e subţire, e uşor şi nu-mi iese din minte că este mai puternic decât primul meu calculator. Se mişcă excelent, bateria nu mă face de râs (aici mă ajută şi aplicaţia Juice Defender) şi m-a scutit de multe ori să-mi car laptopul după mine.

Recent, i-am testat şi aplicaţia Google Maps Navigation la drum lung şi mi s-a părut de necrezut că-mi pot folosi telefonul pe post de GPS.

Pentru mine, este uimitor modul cum evoluează tehnologia, cum îmi economiseşte timp şi cum mă ajută să rezolv treburi urgente doar din câteva atingeri de ecran.

67 Flares Twitter 0 Facebook 67 67 Flares ×

11 thoughts on “Samsung Galaxy S II: o bijuterie de telefon

 1. Alex Mihăileanu

  Asta cu designul mi se pare geniala. Ca si cum SG2 n-ar fi o copie fidela dupa iPhone 4 :)) Sau GUI-ul, care tot copie dupa iOS e.

  Altfel, da, este, probabil, cel mai bun telefon cu Android.

  Reply
 2. Tigara electronica

  Samsung Galaxy SII a aparut inaintea lui Iphone 4s. Si da cand porti o conversatie cu Iris, secretara ta virtuala, iti dai seama ca filmele alea in care oameni vorbeau cu robotii si erau inconjurati de roboti nu mai sunt doar SF-uri.

  Reply
 3. Pingback: Chestii deștepte care îți fac viața mai bună | Adrian Ciubotaru

 4. Pingback: Cât investești în blogging | Adrian Ciubotaru

 5. Pingback: Cel mai scurt advertorial | Adrian Ciubotaru

 6. Adrian

  Si bateria se tine bine de tot activand modulul date doar cand ai nevoie. Prima incercare a mea cu samsung touchscreen ( omnia ) a fost un cosmar l-am pus pe Okazii in cateva zile, imi facea numai draci.
  Galaxia 2 rulz 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *