Recomandarile saptamanii

0 Flares 0 Flares ×

Din ciclul “Ne-am interesat pentru dumneavoastra”, urmeaza recomandarile saptamanii:

Prima recomandare este o idee ce mi-a starnit de la inceput invidia si admiratia. E un proiect initiat dupa modelul new yorkez – link – de Andreea Retea (andressa) si Flavia Zăblău. Se cheama Overheard in Bucharest si este expresia inspirata a dezvoltarii naturale a unui spirit urban post-decembrist. Proiectul este la inceput, insa se bucura de o promovare de invidiat si in mod sigur se va infiltra stabil pe o harta a site-urilor de profil.

A doua recomandare este proiectul La trecut dezvoltat de igu. Nu are nevoie de introducere, e deja un site conturat si plin de mitologie ce se bucura de aportul a multor colaboratori dornici de a pastra o parte din aura unei epoci. Daca proiectul Andreei poate spune ceva despre pulsul strazii, a unei stari de spirit, La trecut poate deveni o marturie solida pentru amintirile generatiilor viitoare.

A treia recomandare este in mod incredibil, amical si usor ironic prietenul Mihai ce scrie in spatele mastii blogului maradona. E o masca ce sufera la capitolul marketing, insa ascunde un spirit ce poate oferi riscul unor idei interesante pentru varsta lui.

A patra recomandare este o radiografie conjuncturala a modului cum s-a reflectat meciul de ieri in blogosfera autohtona. Pe jolly l-a durut inima, bobby a deschis un univers paralel, subiectiv a spus si el ceva, in afara de muie steaua, nu-i asa? Dezamagire si nervi la cavalarydead_fish_on_a_stick si sorin_work (steaua jos rasare).  De asemenea, si in tabara feminina au existat reactii interesante: la jen (abia isi tatoaneaza microbul), xandra (e rapidista inteleapta si antipatica) si indaa (e ca atunci cand are inspiratie).

Declaratia filozofica a zilei apartine lui Steve McClaren, antrenorul celor de la Middlesbrough: I thought lightning could not strike twice in the same place but it has.

Si totusi… A nation shares Steaua’s grief.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *