Prima tabără de social media marketing din România

0 Flares 0 Flares ×

Se întâmplă două lucruri bune atunci când bloggerii se întâlnesc față în față cu companiile: are loc un dublu proces de învățare.

De câțiva ani, companiile sunt într-o curbă de învățare în ce privește social media, metodele de măsurare și modalitățile de a gestiona un mediu mai puțin controlabil. La fel, bloggerii învață de la companii o lecție economică foarte utilă: trebuie să livrezi ce promiți și, mai mult decât atât, trebuie să livrezi la timp.

O asemenea întâlnire va avea loc între 22-24 iulie la Social Media Summer Camp, o tabără – prima din România! – de social marketing, organizată de Revista Biz.

Pe scurt, bloggeri de top – lista nu este deloc de neglijat – vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, petreceri si distractie în aerul tare al online-ului românesc.

Pentru că este un asemenea eveniment este o oportunitate, participarea necesită înscriere. Înscrierea înseamnă atât accesul la procesul de învăţare (investiţie în educaţie), cât şi la distracţie (o ieşire relaxată de câteva zile).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Prima tabără de social media marketing din România

  1. Pingback: Mâine plec la Biz Snow Camp | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *