Nu pierdem niciun meci de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010

0 Flares 0 Flares ×

Mă leagă de turneele finale de fotbal multe amintiri frumoase: cum România a bătut Columbia fix când împlineam 14 ani, cum am renunțat la plimbarea cu o fată frumoasă pentru a vedea meciul România – Anglia la 18 ani și cum m-am bucurat de victoria Italiei în semifinala contra Germaniei de acum patru ani.

Acum mă bucur de meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010 în timp ce lucrez de acasă, iar spectacolul nu se lasă așteptat (cele 6 goluri din a doua repriză a meciului Portugalia – Coreea de Nord sunt dovada că nu merită ratată nicio partidă).

dolce

Ultimele două meciuri din fiecare grupă se vor juca simultan (pentru a nu lăsa loc înțelegerilor între echipe), iar TVR nu va transmite decât jumătate din aceste meciuri.

Celelalte opt meciuri vor fi transmise LIVE pe Telesport – un program oferit de Dolce (un serviciu Romtelecom). Mai mult decât atât, clienților Dolce le va fi oferit acest canal de sport, în mod gratuit, în lunile iunie si iulie, indiferent de pachetul Dolce pentru care au optat.

dolce_program

Sunt meciuri din ultimă tranșă a grupelor, iar cum surprizele nu s-au lăsat așteptate la acesta Campionat Mondial, ultimele meciuri vor fi decisive pentru calificarea în optimi.

Favoritele mele de la acest turneu final sunt Spania, Argentina și Olanda, nu neapărat pentru că sunt echipe pe care eu le consider cele mai bune, ci mai mult pentru că joacă un fotbal frumos, creativ şi plin de spectacol.

articol scris ca parte a unei campanii Dolce de promovare a meciurilor mentionate

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Nu pierdem niciun meci de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010

 1. A.Dragos

  Renunta TVR la transmiterea meciurilor ?
  Ciudat tare… acum multe persoane vor pierde meciurile ca nu toti distribuitorii ofera gratuit Telepsport-ul. 🙂

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  Nu renunță, doar că jucându-se simultan, nu le poate acoperi pe toate.
  Prin urmare, TVR nu transmite toate meciurile, iar celelalte care n-au fost preluate de TVR pot fi văzute pe Telesport, canal de sport pe care Dolce îl oferă gratuit în această perioadă.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *