Meeting Vienna – part 8

0 Flares 0 Flares ×

Ce zi presarata de mici semne pe ici pe colo!

Cum spuneam ieri, am luat U6 si-am urmat ritmul. Am coborat la ultima statie in suburbiile din sudul Vienei si-am inceput sa fotografiez, sa casc gura. Sa aud doua tiganci vorbind romaneste:
– Mi-a trimis sms ca ma iubeste, fato!

Peste alte zece minute si cateva statii distanta, am inceput sa aud manele. Tatal si fiul, tigani, el citea ziarul, iar ala mic se juca la telefonul de unde rasuna muzica pe care nu credeam c-o voi auzi intr-un mijloc de transport in Viena.
Am vazut un cimitir frumos, am gasit cateva chestii interesante: 1, 2, 3, 4 etc.

Am gasit o alta opera marca Friedensreich Hundertwasser: 1, 2, 3, 4 etc.

Apoi am luat-o cu U4 de-a lungul canalului Dunarii. Am intalnit un tataie tigan roman care cersea langa un pod. I-am dat un euro, mi-a zis ca e de doua luni acolo si sta cu chirie.

Am ajuns in centru si m-am dus (in sfarsit) sa ma plimb in Burggarten (gradina privata imperiala): 1, 2, 3, 4 etc. unde am vazut si o statuie frumoasa a lui Mozart si-am luat o lectie de naturalete de la un turist american. Asta se straduia sa prinda in poze si sunt sigur ca lui i-a iesit un unghi mai bun.

Cum si Viena este un loc unde expresia lumea-i mica isi are sensurile ei, am reintalnit-o pe mamaia vazuta in metrou (vezi Meeting Viena – part 4). Fascinanta femeie!

Doua mostre de umor practic: Opera Toilet (1, 2) si Kuriositäten care, de fapt… vezi aici.
Am aflat ce poate cauza Marlboro rosu (tigarile mele), l-am vazut pe Cioran si inchei cu o poza care pentru mine (dincolo de salutul propriu zis) deja a inceput sa insemne mult:

picture-320.jpg

Astfel: Poze Vienna 8 (198 in total).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Meeting Vienna – part 8

  1. Jen

    noi am fost la celalalt wc turistic (de la hundertwasser haus), care e chiar misto :)) pe langa asta al operei doar am trecut. prietena mea care sta acolo zicea ca-s niste kitsch-uri mizerabile.

    Reply
  2. Adrian Ciubotaru Post author

    Jen, la wc-ul alalalt n-am fost, n-am intrat nici la asta de la opera, insa isi faceau multi poze la intrare. Faci o chestie, o pui in fata unui traseu de turisti and… they’ll buy it!:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *