Last day in Moinesti

0 Flares 0 Flares ×

Acasa e locul de unde (dupa un timp) vrei sa pleci. Azi a fost ultima zi. M-am simtit bine cu toata familia in formatie completa si m-am bucurat sa-mi revad verii si cativa prieteni. Am aflat cateva baruri noi in oras, o multime de fete noi, lipsa mare de fete vechi. Cei de-o seama cu mine ori sunt plecati ori pe afara ori prin orase mai mari.

Am iesit si azi sa fac poze, le-am pus in acelasi set. Probabil voi reveni de Pasti si voi cartografia si atunci. Moinestiul cu toata biosfera sa (prietenii stiu ca este un municipiu) e un oras totusi frumos. Dupa Tristan Tzara, eu voi fi a doua personalitate care-l va pune in biografii la data nasterii.
Pentru a usura munca biografilor de mai tarziu, am pus poze cu scoala generala si liceul unde am invatat.

O buna intalnire a fost si Cristi. El a semnat cateva din pozele de la profilul autorului acestui blog. L-am intalnit intamplator pe o banca in Parcul (cu) Pini.
– Ce faci aici?
– Te asteptam.

Mai jos sunt cartile ce le-am cumparat azi de la singurul anticariat din Moinesti. Ieftine si bune. Demonii cu 10 lei, iar L’Orange mecanique m-a costat 2 lei.

2141173121_90cc6f4929_o.jpg

 

Maine voi fi in Bucuresti. Multumesc tuturor care au aruncat pe ici pe acolo mesaje si urari aferente perioadei.
Hai pa, ce faci pa, bine pa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Last day in Moinesti

 1. Florin

  La multi ani 🙂
  Felicitari pentru poze, sunt foarte reusite . 🙂
  Ai un aparat foarte bun .
  Este iarna grea la voi,dupa cum am vazut oameni sunt c-am tristi ,ca deh cu atatea probleme . 🙁
  Bafta.

  Reply
 2. Florin

  Ma gandeam sa incerc sa ma deosebesc cumva de un nou Florin care a aparut si incepe sa posteze pe aici.
  Am citit mesajul de mai sus si m-am linistit. Nu e nevoie! De data asta, chiar prietenii (adica si tu, Adrian, indraznesc sa spun) stiu de ce!

  Reply
 3. Florin

  Cat despre carti… Hm, o selectie interesanta. Fara sa creada cineva ca vreau sa aduc jigniri moinestenilor, dar pot presupune ca toate cartile din fotografie sunt ieftine pentru ca nu se vand ori se vand foarte greu acolo.
  As fi curios sa stiu reactia anticarului (numai in cazul in care nu te cunoaste!) in fata unei asemenea targuieli (in primul rand numarul volumelor trebuie sa-l fi uimit!).

  Reply
 4. Ghizdeanu Cristian

  Am stat in Moinesti pana in anul 1988. Am studiat la Sc.gen. Nr.1,(asa ii spunea atunci), unde am terminat clasa a-VIII-a in 1981 , apoi am facut Liceul Militar, Scoala Militara, si din 1988 locuiesc in Bucuresti. Ca unul care nu am trecut pe acolo de atata timp, am revazut cu placere pozele puse de voi. Mi-e dor de acest micut oras. Daca cineva isi aduce aminte de mine, poate sa-mi scrie pe adresa de email. Ciao.

  Reply
 5. emil

  Extraordinare pozele! As fi bucuros daca mi-ai permite sa pun cateva dintre ele in galeria sit-ului web moinestionline.ro . Te rog mult: contacteaza-ma!

  La multi ani!

  Emil

  Reply
 6. Costel Balan

  salut Cristi intamplator am gasit acest mesaj ma mai ti minte eram vecini si cumva amici dupa ce te-ai mutat nu am stiut nimic de tine ma bucur ca am reusit sa te gasesc daca vrei poti sa imi trimiti un email si eventual putem comunica pe mes oricum eu ma bucur ca am dat de tine

  Reply
 7. Cristian Ghizdeanu

  Salut Costel. Normal ca imi aduc aminte de tine. As dori sa stiu mai multe despre vechii prieteni si cunostintele comune din Moinesti. Pt aceasta, zic sa luam legatura pe adresa mea de email cris_ghiz@yahoo.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *