Încep aventura Starbucks

0 Flares 0 Flares ×

starbucks
De azi încep pentru câteva zile unul dintre cele mai frumoase proiecte legat de unul dintre brandurile “curate” în opinia mea, Starbucks. Câteva zile, voi învăţa tot ce înseamnă o simplă cafenea Starbucks, cu toată logistica şi tot efortul din spatele unui companii care se străduieşte să ofere o anumită experienţă clienţilor săi din toate cele peste 45 de tări unde este prezentă.

Sper că îmi voi satisface curiozităţile (sau cel putin voi găsi alte întrebări noi) cu privire la Starbucks, curiozităţi încă de acum câţiva ani când am intrat pentru prima dată într-una din cafenelele lor, în Viena, acum trei ani.

Am aflat câteva lucruri săptămâna trecută în cadrul unui eveniment cu prilejul împlinirii de 40 de ani de la înfiinţare – unde am primit şi câteva cadouri – , însă contextul a fost mai puţin fericit pentru mine. După o zi în care mai băusem alte trei cafele, o experienţă senzorială în care am degustat… cafea, a fost suficient să-mi scurtez orele de somn în acea zi.

Dincolo de glumă, abia aştept experienţa următoarelor zile, cu atât mai mult cu cât aventura proprie va fi dublată de experiența voastră în urma unor concursuri și a unor suprize – am o nebunie pe care vreau s-o pun în practică – care vor urma în perioada următoare.

De asemenea, dincolo de poveștile care vor urma, o poveste deja a fost începută de Cristina Bazavan care acum câteva luni a scris un articol nedumerit despre cafeaua de la Starbucks și s-a trezit cu o vizită neașteptată în plină redacție Tabu, iar acum va avea şansa să-şi încerce propriile nebunii în cadrul aceleași experiențe de a trăi la Starbucks.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Încep aventura Starbucks

  1. adiana

    Caramel Machiatto cu multa frisca, scortisoara si ciocolata = delicioasa!!!!!!! ai descoperit cam tarziu cea mai buna cafea din lume … beau din 1995 si e perfecta! BAFTA! cu drag

    Reply
  2. Pingback: 365 de motive de a nu te ridica din pat | Adrian Ciubotaru

  3. Pingback: Concurs pentru o experiență Starbucks | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *